Συναγερμός για τη φωτιά στα διυλιστήρια της Motor Oil – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

 Συναγερμός για τη φωτιά στα διυλιστήρια της Motor Oil – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες συνεχώς αυξάνονται. Ειδικότερα, έχουν κινητοποιηθεί 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα και τρία ελικόπτερα. Οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος συνδράμουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων των εγκαταστάσεων.

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να απομακρυνθούν.

Παράλληλα, έχει κλείσει η παλαιά Εθνική οδός, στο ύψος των διυλιστηρίων. Επιπλέον, με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, οι Αρχές Πολιτικής Προστασίας κινητοποίησαν για προληπτικούς λόγους δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Πριν ξεσπάσει η φωτιά, σύμφωνα με αναφορές, προηγήθηκε έκρηξη.

Παράλληλα, με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς στην περιοχή της Ελευσίνας. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

Related post