Φαίη Σκορδά για τηλεθέαση: “Μαραθώνιος είναι και έχω μια άλλη λογική”

 Φαίη Σκορδά για τηλεθέαση: “Μαραθώνιος είναι και έχω μια άλλη λογική”

“Στο τέλος της σεζόν μπορείς να πεις κάτι και δεν σημαίνει και κάτι στην τελική γιατί είναι ένας μαραθώνιος” επισήμανε η Φαίη Σκορδά.

Με ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την τηλεθέαση επέλεξε να αρχίσει η Φαίη Σκορδά την δεύτερη ημέρα για το νέο Buongiorno του MEGA, το πρωινό της Τρίτης. Κι αυτό καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε αρχικά σε ένα μήνυμα ευχαριστίας προς το τηλεοπτικό κοινό για την αγκαλιά που δέχθηκε η εκπομπή στην πρεμιέρα της.

Ειδικότερα, πριν από όλα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή ξεκινάμε 9.20 καταλαβαίνετε ότι προσπαθώ και γω να μπω σε ένα ρυθμό. Με τα παιδιά, να προλάβω, να έρθω, τα τυροπιτάκια πήγαν όλα εντάξει; Να φύγει αυτό από το κεφάλι μου. Πάνω στο κοντρόλ έχετε; Τέλεια, λοιπόν, μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα».

«Ως ο αρχαιότερος θέλω να πω το εξής εκ μέρους όλης της εκπομπής και της Φαίης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμνε ιδιαίτερα τον κόσμο, το τηλεοπτικό κοινό και τους θεατές της εκπομπής γιατί κατά έναν τρόπον τινά μονοπωλειακό τρόπο έδειξαν το ενδιαφέρον τους να δουν τι γίνεται σε αυτή την εκπομπή. Εμείς αισιοδοξούμε ότι ένα καλό κλίμα θα το μεταδώσουμε όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστούμε για αυτή την προτίμηση και, όπως θα έλεγα χθες, ο κόσμος απέδειξε ότι άλλο fake και άλλο Φαίη».

«Μαραθώνιος είναι, Ανδρέα μου και γω έχω μια άλλη λογική. Το καταλαβαίνω αυτό και το σέβομαι, απλώς οφείλω και γω να πω κάτι σύντομο γιατί έχω μια άλλη λογική. Στο τέλος της σεζόν μπορείς να πεις κάτι και δεν σημαίνει και κάτι στην τελική γιατί είναι ένας μαραθώνιος» συμπλήρωσε, ακόμα, η Φαίη Σκορδά στον αέρα της νέας ψυχαγωγικής της εκπομπής στο MEGA.

«Τον κόσμο τον ευχαριστούμε συνέχεια γιατί δεν έχει να κάνει αν σε βλέπει ένας ή δέκα. Ο σεβασμός προς τον τηλεθεατή πρέπει να υπάρχει ούτως ή άλλως όταν είσαι επαγγελματίας».

Πηγή: zappit.gr

Related post