Δημήτρης Μακαλιάς: “Υπήρχαν πρόσωπα στον ΑΝΤ1 που δεν επιθυμούσαν να συνεχιστεί η εκπομπή μας με τη Μπέττυ”

 Δημήτρης Μακαλιάς: “Υπήρχαν πρόσωπα στον ΑΝΤ1 που δεν επιθυμούσαν να συνεχιστεί η εκπομπή μας με τη Μπέττυ”

“Δεν μου έγινε κάποια πρόταση για τους Weekenders αλλά δεν νομίζω ότι έχω χώρο σε μία τέτοια εκπομπή”.

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Τον ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Ραυτοπούλου, ρωτώντας τον για το τηλεοπτικό του μέλλον, το γεγονός ότι το «I Love ΣουΚού» τελικά δεν πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για τους «διαδόχους» τους στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Η τηλεόραση δεν είναι κάτι που κάνω συνεχώς, έτυχε τα τελευταία 3 χρόνια με τη Μπέττυ. Δεν σου κρύβω ότι χρειαζόμουν κι εγώ ένα διάλειμμα. Εμένα με χαροποίησε που πήραμε μία ανενεργή ζώνη και να της δώσουμε ζωή και νούμερα. Αυτός ήταν ο στόχος μας και χάρηκα πάρα πολύ που το πετύχαμε», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Και οι δύο μου αρέσουν πάρα πολύ, ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι από τους αγαπημένους μου. Και οι δύο είναι πάρα πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν, τους εύχομαι να πάνε εξαιρετικά αλλά δεν νομίζω ότι έχω χώρο σε μία τέτοια εκπομπή στον ΑΝΤ1. Δεν μου έγινε κάποια τέτοια πρόταση. Ως καλεσμένος θα πήγαινα», απαντά ο ηθοποιός σε ερώτηση για τους «Weekenders».

«Υπήρχαν πρόσωπα στο κανάλι που δεν επιθυμούσαν να συνεχιστεί η εκπομπή μας με τη Μπέττυ. Θεωρώ ότι δεν θα χωρούσαμε σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, το βρίσκω πολύ λογικό», αποσαφηνίζει σε άλλο σημείο των δηλώσεων ο Δημήτρης Μακαλιάς, αφήνοντας αιχμές προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Πηγή: zappit.gr

Related post