Κατρίνης για ΠΑΣΟΚ: «Στις 6 Οκτωβρίου θα αποφασίσουν οι πολίτες, όχι τα συμφέροντα»

 Κατρίνης για ΠΑΣΟΚ: «Στις 6 Οκτωβρίου θα αποφασίσουν οι πολίτες, όχι τα συμφέροντα»

Ο Μιχάλης Κατρίνης ανέδειξε τη σημασία της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης για το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι πρόκειται για τη «μεγάλη και τελευταία ευκαιρία» του κόμματος.

Στο μήνυμά του, επιτέθηκε στις πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας ότι η συνέχιση του «πολιτικού σκηνικού του ενάμιση κόμματος» υποστηρίζει την κυριαρχία του πρωθυπουργού. Ο Κατρίνης δήλωσε ότι η δημιουργία μιας Μεγάλης Παράταξης υπό το ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει τον δρόμο για την αυτοδύναμη κυβέρνηση και υπογράμμισε ότι αυτός είναι ο μόνος υποψήφιος που δεσμεύεται ξεκάθαρα προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, κατήγγειλε μηχανισμούς χειραγώγησης και απαξίωσης της προσπάθειάς του, σημειώνοντας ότι αυτό συμβαίνει διότι μια ανεξάρτητη και ισχυρή παράταξη θα αποτελέσει απειλή για τα μεγάλα συμφέροντα. Ο Κατρίνης κατέληξε, υποστηρίζοντας πως στις 6 Οκτωβρίου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την αναγέννηση της παράταξης και την υπεράσπιση της αυτονομίας του ΠΑΣΟΚ, μακριά από τα εξωθεσμικά κέντρα που επιχειρούν να το ελέγξουν.

Related post