Νίκος Παππάς στη ΔΕΘ με την υποστήριξη όλων των ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ: Οι εσωκομματικές εντάσεις παραμένουν

 Νίκος Παππάς στη ΔΕΘ με την υποστήριξη όλων των ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ: Οι εσωκομματικές εντάσεις παραμένουν

Ο Νίκος Παππάς, συνοδευόμενος από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου περιηγήθηκε στα περίπτερα της Helexpo, λίγο πριν τη σημαντική συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης. Παρά την έντονη εσωκομματική διαμάχη που μαίνεται στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η παρουσία του Παππά συνοδεύτηκε από κεντρικά πρόσωπα του κόμματος.

Στο πλευρό του βρέθηκαν η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, και ο Σωκράτης Φάμελλος, που φημολογείται ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη παρευρέθηκε και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος παρουσίασε πρόσφατα τη δική του πολιτική πλατφόρμα, ενισχύοντας τη θέση του ως υποψήφιος ηγέτης.

Η επίσκεψη συγκέντρωσε επίσης βουλευτές της πόλης, όπως η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Χρήστος Γιαννούλης, ενώ παρόντες ήταν και άλλοι βουλευτές που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Γιώργος Γαβρήλος. Η Τζάκρη φέρεται να ετοιμάζεται να μεταφέρει το πολιτικό της στρατηγείο από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ξεχώρισαν και οι «ουδέτεροι» βουλευτές, όπως ο Γιώργος Καραμέρος, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος και η Καλλιόπη Βέττα, οι οποίοι διατηρούν στάση αναμονής στην εν εξελίξει εσωκομματική κρίση.

Related post