Μυστήριο με τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου: Ο ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από τον γάμο τους

 Μυστήριο με τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου: Ο ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από τον γάμο τους

Πλήθος ερωτημάτων έχει δημιουργήσει η πρόσφατη κίνηση του Νίκου Κουρή, ο οποίος διέγραψε όλες τις αναρτήσεις από τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου στο προφίλ του στο Instagram. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 12 Δεκεμβρίου, έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Παλαιό Φάληρο, σε μία λιτή τελετή με καλεσμένους μόνο τους στενούς φίλους και συγγενείς.

Ο γάμος είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, ενώ πολλές αναρτήσεις έγιναν στα social media από τη μεγάλη ημέρα. Μάλιστα, μία φωτογραφία του ζευγαριού είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο τότε, ενώ και η Έλενα Τοπαλίδου είχε μιλήσει για την κριτική που δέχτηκε σχετικά με μια κίνησή της κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. «Περισσότερο θύμωσα με τον εαυτό μου που πήγα να εξηγήσω κάτι. Γενικά, θυμώνω με τον εαυτό μου τις περισσότερες φορές… Οι περισσότεροι δε θέλουν να καταλάβουν, βρίσκουν ευκολία στο να κρίνουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά τον γάμο, η Έλενα Τοπαλίδου ταξίδεψε στο Βερολίνο με τον γιο τους, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν ο Νίκος Κουρής τους συνόδευσε. Από την πλευρά του, ο ηθοποιός έκανε μόνος του εμφάνιση τον Ιούλιο με τον γιο του στη θεατρική παράσταση “Σε άλλα μονοπάτια” στο Ηρώδειο.

Αυτό που έχει τραβήξει όμως την προσοχή, είναι το γεγονός ότι ο Νίκος Κουρής έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες από τον γάμο του, αφήνοντας μόνο μία ανάρτηση που τον δείχνει να χορεύει με τον γιο του. Από την άλλη, η Έλενα Τοπαλίδου έχει κρατήσει τις φωτογραφίες του γάμου στον λογαριασμό της, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερα ερωτήματα για το τι συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Related post