«Είναι ακόμα ζωντανό του Πινέδα»

 «Είναι ακόμα ζωντανό του Πινέδα»

Τι και αν στην ΑΕΚ να τονίζουν πως ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, τι και αν Μάριος Ηλιόπουλος έχει μεταφέρει στον παίκτη πως θα είναι εδώ και τη νέα σεζόν οι Μεξικανοί δεν δείχνουν να πτοούνται και συνεχίζουν να διαμηνύουν πως το θέμα σχετικά με τον επαναπατρισμό του Πινέδα δεν έχει κλείσει.

Πιο συγκεκριμένα κατά την παρουσίαση του Ντεμικέλις στους δημοσιογράφος της Μοντερέι , ο ιδιοκτήτης της ομάδας Τάτο Νοριέγκα, τόνισε πως το το θέμα του μέσου της ΑΕΚ είναι ακόμα ζωντανό, ενώ θέση επί του ζητήματος πήρε και ο Ντεμικέλις.

«Είναι ακόμα ζωντανό το θέμα του Πινέδα και βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Μάρτιν για να ορίσουμε τις προτεραιότητες και το πόσο επείγον είναι, αλλά και το πόσο έχουμε προχωρήσει», δήλωσε ο Νοριέγκα και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι έχει τραβήξει περισσότερο από όσο θα θέλαμε, αλλά υπήρξε μια κινητικότητα, μια αλλαγή στην ιδιοκτησία της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, γεγονός που καθυστέρησε σημαντικά τις διαπραγματεύσεις, αλλά το θέμα είναι ακόμα ζωντανό».

Από την πλευρά του ο Μάρτιν Ντεμικέλις ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να παίζω με τις προσδοκίες του κόσμου ή με το όνομα οποιουδήποτε. Φυσικά ο Ορμπελίν είναι ένας καλός παίκτης».//ΝΚ

Πηγή: ertsports.gr

Related post