Super League: Ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από τον Βόλο

 Super League: Ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από τον Βόλο

Μπροστά σε 8.000 φιλάθλους του που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 των “κυανέρυθρων” και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ιδανική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν. Οι “ερυθρόλευκοι” έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από τον Βόλο και χαροποίησαν τους περίπου 8.000 φιλάθλους τους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι Πειραιώτες πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο ματς κι έφθασαν στη νίκη χωρίς προβλήματα, ξεκινώντας θετικά τη διαδικασία επιστροφής στον… “θρόνο” του ελληνικού ποδοσφαίρου, επικρατώντας μίας ομάδας που έχει διαφορετικές φιλοδοξίες σε σχέση με πέρυσι.

Ο αγώνας

Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης άρχισε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φανούν απειλητικές από μακρινή απόσταση. Πρώτα, ο Ντόη στο 47′ και μετά ο Μύγας στο 50′, δοκίμασαν την τύχη τους με σουτ εκτός περιοχής, όμως αυτό του αμυντικού του Ολυμπιακού κατέληξε άουτ, ενώ αυτό του μπακ του Βόλου έφυγε κόρνερ. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα με τον Μαρτίνς. Ο Ελ Κααμπί έκανε το γύρισμα στον Πορτογάλο εξτρέμ, ο οποίος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Μαροκινό επιθετικό, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 67′, οι “ερυθρόλευκοι” απείλησαν την εστία του Σιαμπάνη με τα σουτ των Έσε και Στάμενιτς, ωστόσο αμφότεροι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Βόλου. Πέντε λεπτά μετά, ο Μαρτίνς είχε μία σημαντική ευκαιρία, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει με το πλασέ που επιχείρησε από δύσκολη γωνία μέσα από την περιοχή. Στο 73′ ο Ολυμπιακός “κλείδωσε” τη νίκη, με τον Μασούρα να σκοράρει δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Ο Μαρτίνς από τα δεξιά έκανε το γέμισμα στην περιοχή και ο Μασούρας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν κι άλλο την έκταση της νίκης τους στο 83′. Ο Έσε τροφοδότησε τον Ελ Κααμπί στην πλάτη της άμυνας του Βόλου, ο Μαροκινός φορ έκανε το πλασέ, όμως ο Σιαμπάνης έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

ΓΚΟΛ: 13′ Ροντινέι, 73′ Μασούρας
Κίτρινες: 30′, 32′ Βιγιαφάνιες, 63′ Ασεχνούν / 53′ Μπιανκόν, 84′ Στάμενιτς
Κόκκινη: 32′ Βιγιαφάνιες
Δοκάρι: –

Βόλος (Χοακίν Γκόμεζ): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης (89′ Μίλετιτς), Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (65′ Μεντιέτα), Βιγιαφάνιες, Ασεχνούν (79′ Κόντε), Κόσζτα (66′ Άλτμαν).

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (57′ Στάμενιτς), Πιρόλα, Ορτέγκα, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο (81′ Γιάρεμτσουκ), Μαρτίνς, Βέλντε (71′ Μασούρας), Κωστούλας (46′ Ελ Κααμπί).

ertsports.gr

Related post