Ηράκλειο: Δύο πνιγμοί μέσα σε λίγη ώρα σε Χερσόνησο και Μάλια

 Ηράκλειο: Δύο πνιγμοί μέσα σε λίγη ώρα σε Χερσόνησο και Μάλια

Δύο άνθρωποι, μια τουρίστρια 55 ετών και ένας Έλληνας 54 ετών, έχασαν τις ζωές τους μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής (16/8) σε παραλίες στη Χερσόνησο και στα Μάλια, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η 55χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Τσεχίας. ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία ¨Φοίνικας¨. Στην 55χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από έναν ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 54χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία ¨Ποταμός¨ στα Μάλια Χερσονήσου. Στον 54χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από έναν ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση και για τα δύο περιστατικά διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, ενώ οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Related post