Λίβανος – Τρομακτική ανακάλυψη: Βρέθηκαν πέντε πτώματα μέσα σε σπίτι

 Λίβανος – Τρομακτική ανακάλυψη: Βρέθηκαν πέντε πτώματα μέσα σε σπίτι

Σε μια φρικτή ανακάλυψη, την χτες Τρίτη, οι δυνάμεις ασφαλείας του Λιβάνου βρήκαν πέντε πτώματα μέσα σε ένα σπίτι στο χωριό Kfarshima, που βρίσκεται στο Κυβερνείο του Όρους του Λιβάνου.

Στις λεπτομέρειες που ανέφερε το Λιβανέζικο Πρακτορείο Ειδήσεων, αφού οι γείτονες του σπιτιού παραπονέθηκαν για μια άσχημη μυρωδιά που αποπνεόταν από το σπίτι όπου μένουν δύο αδέρφια με την ενενήνταχρονη μητέρα τους, μια δύναμη του λιβανικού στρατού μπήκε στο σπίτι και βρήκε πέντε πτώματα θαμμένα μέσα σε αυτό.

Ως αποτέλεσμα, οι δυνάμεις ασφαλείας επέβαλαν κλοιό γύρω από το σημείο, ενώ κάτοικοι έκαναν λόγο για την περίεργη συμπεριφορά των δύο αδερφών και τις επιθέσεις τους σε πολίτες που περνούσαν από το σημείο.

Ενώ τα δύο αδέρφια τράπηκαν σε φυγή μετά από αυτή τη φρικτή ανακάλυψη, το τοπικό κανάλι Al-Jadeed ανέφερε ότι τα πτώματα ανήκαν στις οικογένειες των δύο νεαρών ανδρών και συγκεκριμένα στον πατέρα, την αδερφή και τα τρία αδέρφια τους που θάφτηκαν μετά το θάνατό τους από τους δύο νεαρούς μέσα σε ένα δωμάτιο κάτω από το σπίτι μετά το θάνατό τους.

Το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε, «Το βράδυ, οι Δυνάμεις Εσωτερικής Ασφάλειας συνέλαβαν έναν από τα δυο αδέλφια, τον Χρήστο, του οποίου τα 5 πτώματα βρέθηκαν στο σπίτι όπου διέμενε ο ίδιος, ο αδελφός του και η μητέρα του στη συνοικία Kfarshima – Al-Deir», σημειώνοντας ότι « Ο Χρήστο ομολόγησε στη διμοιρία του αστυνομικού τμήματος Αλ-Χαντάτ ότι ο αδερφός του Ηλίας πέθανε πριν από περίπου δέκα ημέρες».

 

Πηγή: ertnews.gr

Related post