Ελένη Τσολάκη: Οι ενδυματολογικές της επιλογές… μυρίζουν καλοκαίρι – Δείτε φωτογραφίες

 Ελένη Τσολάκη: Οι ενδυματολογικές της επιλογές… μυρίζουν καλοκαίρι – Δείτε φωτογραφίες

Ένα καλοκαίρι γεμάτο αποδράσεις και ταξίδια περνά η Ελένη Τσολάκη… Από τα Κουφονήσια στη Μήλο και μετά στην Κοπεγχάγη, τώρα στην Αντίπαρο, η παρουσιάστρια προσπαθεί να ξεκουραστεί.

Η σεζόν, άλλωστε, που πέρασε δεν ήταν εύκολη επαγγελματικά ενώ την επόμενη θα επιστρέψει στο OPEN στην ίδια ζώνη, την πρωινή. Μέχρι το τηλεοπτικό come back, η Ελένη Τσολάκη μοιράζεται φωτογραφίες στο Instagram και δείχνει υπέροχα looks.

Η καλλονή λατρεύει τα μεγάλα brands και δεν αποχωρίζεται τα fashion items. Τα Hermes σανδάλια της ξεχώρισαν, όπως και οι Chanel μπαλαρίνες που απογείωσαν το travel look της.

Πριν από λίγες ώρες, σε νέα φωτογραφία στην Αντίπαρο, η Ελένη φαίνεται με κόκκινο φόρεμα και Loewe τσάντα που αγαπούν οι stars παγκοσμίως.

Ελένη Τσολάκη – Η συνέντευξη για την προσωπική ζωή

«Ο Παύλος δεν έχει καμία σχέση με τον δικό μας χώρο και το σέβομαι να μη θέλει ή να μην του αρέσει αυτή η δημοσιότητα. Σκέψου ότι ο Παύλος δεν έχει καν social media. Εγώ από την άλλη πάντα ήθελα να μην προβάλλω αυτό το κομμάτι της ζωής μου, οπότε έτσι έχουμε βαδίσει. Το θέλουμε και οι δύο. Οι φίλοι μας και οι άνθρωποι που είναι γύρω μας είναι εκείνοι με τους οποίους θα μοιραστούμε τη χαρά μας. Το υπόλοιπο κομμάτι είναι κάτι που δεν μας αφορά», έχει πει σε συνέντευξή της.

«Αισθάνομαι επαγγελματικά τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουν συμβεί. Δεν τα είχα φανταστεί. Νιώθω ότι είμαι καλά. Έχω κάνει πολλούς στόχους μου πραγματικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου είναι να ολοκληρώσουμε την οικογένειά μας. Το ξέρει ο Θεός, το εύχομαι, το σκέφτομαι και μακάρι να συμβεί», έχει προσθέσει η Ελένη Τσολάκη.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Related post