Μουρίνιο: «H ήττα από την Μπάγερν το 2012 ήταν η πιο επώδυνη της καριέρας μου»

 Μουρίνιο: «H ήττα από την Μπάγερν το 2012 ήταν η πιο επώδυνη της καριέρας μου»

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Φενερμπαχτσέ θυμήθηκε την θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Βαυαρική ομάδα πριν 12 χρόνια, καθώς την θεωρεί ως την χειρότερη στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Η ήττα με πέναλτι στον ημιτελικό του Champions League του 2012 από την Μπάγερν είναι από τις πιο επώδυνες της καριέρας μου. Δυστυχώς έτσι είναι ποδόσφαιρο. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά και Σέρχιο Ράμος έχασαν τα πέναλτι τους.

Τρία ολοκληρωτικά ποδοσφαιρικά τέρατα αλλά είναι άνθρωποι. Εκείνο το βράδυ ήταν η μοναδική φορά στην προπονητική μου καριέρα που έκλαψα μετά από μια ήττα. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήμασταν οι καλύτεροι εκείνη τη χρονιά. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Κερδίσαμε τη La Liga σπάζοντας όλα τα ρεκόρ βαθμών και γκολ και θα είχαμε κερδίσει αυτόν τον τελικό κόντρα στην Τσέλσι, δεν έχω καμία αμφιβολία. Το πιο σκληρό για μένα ήταν ότι κατά τη διαδικασία των πέναλτι, επιλέξαμε τον Κριστιάνο, τον Κακά και τον Σέρχιο, ήμουν βέβαιος πως θα σκοράρουν τα  πέναλτι. Το ότι αυτά τα παιδιά έχασαν την προσπάθειά τους, με κατέστρεψε».

Related post