Η Toyota τιμά τους καλύτερους Ευρωπαίους εμπόρους- Διάκριση για τον αντιπρόσωπο της εταιρείας στις Σέρρες

 Η Toyota τιμά τους καλύτερους Ευρωπαίους εμπόρους- Διάκριση για τον αντιπρόσωπο της εταιρείας στις Σέρρες

Ichiban στα Ιαπωνικά σημαίνει «Νούμερο 1». Την ίδια ονομασία φέρει και το διάσημο βραβείο που απονέμει η Toyota Motor Europe (TME) κάθε χρόνο σε εμπόρους που διακρίνονται για την παροχή μιας εξαιρετικής αξίας στον πελάτη. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 2.500 έμποροι διαγωνίζονται για τον τίτλο του «Best Retailer in Town».

Φέτος, 46 έμποροι από 35 χώρες τιμήθηκαν για τη δέσμευσή τους στη φιλοσοφία Customer First. Πέντε από αυτούς απέσπασαν επίσης ένα ειδικό βραβείο Going Beyond, το οποίο τιμά την προσέγγισή τους στη βιωσιμότητα, την επίτευξη αριστείας στην κινητικότητα και την προσφορά τους στην κοινωνία.

Ως παγκόσμιος εταίρος Μετακίνησης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, η Toyota διοργάνωσε το Ichiban Summit – μία από τις σημαντικότερες ετήσιες εκδηλώσεις της – στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Οι προσκεκλημένοι έμποροι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Παρίσι, το οποίο μεταμορφώνεται για τους Αγώνες και να συμμετέχουν στην Τελετή Έναρξης των Αγώνων. Στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού για τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους της Toyota, ξεχώρισε και διακρίθηκε η “Ουστριάς Α.Ε.” που έχει έδρα στις Σέρρες.

Πηγή: Sport24.gr

Related post