Ξανά στην Ελλάδα ο Μάικλ Τζόρνταν – Αποκλειστικές φωτογραφίες απο τη θαλαμηγό του στο Αργοστόλι

 Ξανά στην Ελλάδα ο Μάικλ Τζόρνταν – Αποκλειστικές φωτογραφίες απο τη θαλαμηγό του στο Αργοστόλι

Την αγάπη του για το ελληνικό καλοκαίρι και τη χώρα μας δείχνει για ακό.η μία φορά ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του togegonos.gr βρίσκεται στην Κεφαλλονιά.

Ο αστέρας του ΝΒΑ και κατά πολλούς, ίσως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, βρίσκεται συγκεκριμένα στο Αργοστόλι με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού.

Δείτε φωτογραφίες του togegonos.gr:

Πρόκειται για ένα μεγαθήριο 95 μέτρων, το οποίο ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα και το οποίο ο “Air” νοικιάζει αντί του ποσού των 4 εκατ. ευρώ τον μήνα. Το Ο’Pari αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα ταχύτητα 12 κόμβων, μπορεί να φιλοξενήσει 12 επισκέπτες και ακόμη 29 άτομα ως υπαλληλικό προσωπικό, ενώ κάθε του δωμάτιο έχει διαφορετική διακόσμηση, ώστε να δίνει την αίσθηση πλωτού ξενοδοχείου. Όσο για τις ανέσεις που προσφέρει, έχει μπαρ, εξωτερική πισίνα και κινηματογράφο στο κατάστρωμα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάικλ Τζόρνταν επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του, καθώς είχε βρεθεί στη χώρα μας το 2022 στη Χαλκιδικής και το 2013 για τον μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο του με την Κουβανοαμερικανή Ιβέτ Πριέτο.

Related post