Σάνεν Ντόχερτι: Έτσι την αποχαιρέτησε η «Κέλι» και η «Ντόνα»

 Σάνεν Ντόχερτι: Έτσι την αποχαιρέτησε η «Κέλι» και η «Ντόνα»

Η Σάνεν Ντόχερτι εθεάθη να χαμογελά με φίλους στις τελευταίες δημόσιες φωτογραφίες της που τραβήχτηκαν πριν από το θάνατό της το Σάββατο.

Η σταρ του «Beverly Hills, 90210» φωτογραφήθηκε με τον επί χρόνια φίλο της Chris Cortazzo και μια φίλη της στις 16 Ιουνίου καθώς έβγαιναν από το παραθαλάσσιο εστιατόριο της Kristy στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Το τρίο φάνηκε να έχει κέφια καθώς απολάμβανε ο ένας την παρέα του άλλου. Ο Κορτάτσο είχε ακόμη και ένα χέρι τυλιγμένο γύρω από τον Ντόχερτι. Η ηθοποιός φόρεσε ένα τζιν παντελόνι και ένα μεγάλο μπλουζάκι με κουμπιά σε συνδυασμό με ένα μαύρο καπέλο για εφημερίδες. Στην αγκαλιά της κρατούσε μια καφέ χάρτινη σακούλα.

Η Ντόχερτι πέθανε σε ηλικία 53 ετών μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015 και υπέθεσε δημόσια ότι είχε πέντε χρόνια ζωής μετά την μετάσταση στους λεμφαδένες της.

Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2017, ανακοίνωσε ότι βρισκόταν σε ύφεση.

Λιγότερο από τρία χρόνια αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2020, η στυπτηρία «Charmed» αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει στο στάδιο 4. Στη συνέχεια, έκανε μετάσταση στον εγκέφαλό της και, νωρίτερα φέτος, στα οστά της. Η Ντόχερτι ήταν ειλικρινής για την υγεία και τη νοοτροπία της όλα αυτά τα χρόνια και τον Απρίλιο αποκάλυψε ότι προετοιμαζόταν για το θάνατο περνώντας από τα υπάρχοντά της – ακόμη και μαζεύοντας το σπίτι της στο Τενεσί – για να κάνει τα πράγματα «πολύ πιο εύκολα» για τη μαμά της.

Ενώ προετοίμαζε ψυχικά τον εαυτό της και την οικογένειά της για το χειρότερο, είπε τον Νοέμβριο του 2023 ότι ένιωθε ότι είχε πολλή ζωή για να ζήσει.

«Δεν έχω τελειώσει με το να ζω, δεν έχω τελειώσει με την αγάπη, δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία, δεν έχω τελειώσει, ελπίζω, να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο», είπε στο People εκείνη την εποχή.

Στο επεισόδιο της 25ης Ιουνίου του podcast “Let’s Be Clear”, είπε ότι ήταν “ελπιδοφόρο” για το σχέδιο θεραπείας του καρκίνου.

Η Jennie Garth θρηνεί την απώλεια της πρώην συμπρωταγωνίστριας Shannen Doherty.

Η ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» δημοσίευσε ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στο Instagram την Κυριακή μετά την είδηση ​​του θανάτου της Doherty.

Η Garth μοιράστηκε δύο εικόνες από τις εμφανίσεις τους στην οθόνη ως Kelly Taylor και Brenda Walsh στο δημοφιλές εφηβικό δράμα της δεκαετίας του ’90.

«Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι την τεράστια θλίψη μου για την απώλεια της μακροχρόνιας φίλης μου Shannen, της γυναίκας που έχω περιγράψει συχνά ως έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ», ξεκίνησε στη λεζάντα της.

«Η σχέση μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας έβαζαν τόσο συχνά τη μία εναντίον της άλλης, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό» σημείωσε.

«Ήταν θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική, πολύ στοργική και γενναιόδωρη. Θα μου λείψει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά της και τον Bowie και όλους τους ανθρώπους που την αγάπησαν» κατέληξε.

Η Tori Spelling δημοσίευσε επίσης μια selfie της ίδιας και της Doherty στο Instagram ενώ παραδέχτηκε ότι επίσης επεξεργαζόταν τα συναισθήματά της.

«Δεν έχω ακόμη λόγια…αλλά ξέραμε και αυτό είναι που έχει σημασία», έγραψε την Κυριακή η Spelling, η οποία υποδύθηκε τη Donna Martin στη σειρά.

Η πρώην συμπρωταγωνίστρια της Ντόχερτι στο «Charmed» Αλίσα Μιλάνο απέτισε επίσης φόρο τιμής ενώ αναγνώρισε το δύσκολο παρελθόν τους.

«Δεν είναι μυστικό ότι η Σάνεν και εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, αλλά στον πυρήνα της ήταν κάποια που σεβόμουν βαθύτατα και ένιωθα δέος», είπε η Μιλάνο, 51 ετών, σε μια δήλωση στο Page Six Sunday.

«Ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός, αγαπημένη από πολλούς, και ο κόσμος είναι λιγότερος χωρίς αυτήν. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσους την αγάπησαν».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Related post