Σακίρα: Μαγνήτισε τα βλέμματα στον τελικό του Copa America – Το εξωφρενικό ποσό που έλαβε

 Σακίρα: Μαγνήτισε τα βλέμματα στον τελικό του Copa America – Το εξωφρενικό ποσό που έλαβε

Στους ρυθμούς της Σακίρα κινήθηκε το κατάμεστο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου του τελικού του Copa America. Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, νικήτρια στην οποία αναδείχθηκε για ακόμη μία χρονιά η Αργεντινή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/7 και μεταδόθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας από τον ΑΝΤ1.

65.000 Κολομβιανοί και Αργεντινοί θεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες των χωρών τους, διεκδικώντας το τρόπαιο, σε έναν αγώνα που έληξε με σκορ 2-1 υπέρ των Αργεντινών.

Ωστόσο, κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης ήταν όταν στη σκηνή του Hard Rock Stadium ανέβηκε η Σακίρα, ξεσηκώνοντας το πλήθος με τις επιτυχίες και το εντυπωσιακό της show.

Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του Copa America που μεταξύ των δύο ημιχρόνων περιλαμβάνεται μουσικό πρόγραμμα – κάτι στα πρότυπα του Super Bowl – και φαίνεται ότι το αποτέλεσμα δικαίωσε την συγκεκριμένη απόφαση των διοργανωτών.

Η Σακίρα, παρουσίασε ένα πλούσιο και φαντασμαγορικό πρόγραμμα, με τις κορυφαίες επιτυχίες της, από το διάσημο «Hips Don’t Lie» μέχρι το «Punteria», που αποτελεί και το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης. Με αυτόν τον τρόπο η Κολομβιανή super star αποζημίωσε τους χιλιάδες φιλάθλους για την καθυστέρηση μιάμισης ώρας που μεσολάβησε για την έναρξη του αγώνα, εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα έξω από το στάδιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Σακίρα αναμένεται να λάβει ως αμοιβή για το σόου που προσέφερε το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Related post