Δανάη Μιχαλάκη για Νίκο Κουρή: “Βρήκα κάτι που δεν ήξερα, πήρα πολλά”

 Δανάη Μιχαλάκη για Νίκο Κουρή: “Βρήκα κάτι που δεν ήξερα, πήρα πολλά”

“Θυμάμαι ότι έπαιξε διπλό επεισόδιο Κυριακή βράδυ και μπαίνω Δευτέρα πρωί στο τρόλεϊ και με κοιτούσαν”.

Τη Δανάη Μιχαλάκη υποδέχθηκε ο Ζήσης Ρούμπος στην εκπομπή «Γκαράζ». Η γνωστή ηθοποιός, που έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από μερικούς μήνες, μίλησε στην κάμερα του Action24 το βράδυ της Κυριακής (14/7) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα, την πρόσφατη συνεργασία της με τον Νίκο Κουρή αλλά και την εμπειρία της από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα και εγώ με την κόρη μου. Δεν είναι τυχαίο που λένε: τώρα είμαι σε άλλον κόσμο. Νιώθω ότι είμαι στον δικό της κόσμο αυτή τη στιγμή. Όσο μεγαλώνει και μαθαίνει, θα είμαι και εγώ στην ίδια φάση», δηλώνει η Δανάη Μιχαλάκη.

«Ναι μεν πρέπει να της μάθω αλλά και εκείνη θα μου μάθει. Νιώθω σαν να το έκανα πάντα. Ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Είμαι τρελά ερωτευμένη, είμαι τρελαμένη», εξομολογείται χαρακτηριστικά στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Ξεχωρίζω τη συνεργασία που είχα πέρσι τον χειμώνα με τον Νίκο Κουρή, στη «Μοναξιά στην Άγρια Δύση». Για μένα ήταν ένας ρόλος δύσκολος, δουλέψαμε πολύ με τον Νίκο και τα υπόλοιπα παιδιά της παράστασης. Βρήκα κάτι που δεν ήξερα, πήρα πολλά από αυτή τη συνεργασία», απαντά σε σχετική ερώτηση η Δανάη Μιχαλάκη.

«Στις Άγριες Μέλισσες δεν είχα καταλάβει ότι ήταν πρωταγωνιστικός ρόλος, ήμουν στην κοσμάρα μου. Πήγα με χαλαρότητα στην οντισιόν. Μου είπαν “καλώς ήρθες”, σαν να μου λένε ότι πήρες τον ρόλο και δεν το κατάλαβα. Μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο και μου λέει η βοηθός σκηνοθέτη ότι μου έστειλε τα πρώτα 14 επεισόδια. Θυμάμαι ότι έπαιξε διπλό επεισόδιο Κυριακή βράδυ και μπαίνω Δευτέρα πρωί στο τρόλεϊ και με κοιτούσαν. Ήρθε λίγο σταδιακά η αναγνωρισιμότητα», αποκαλύπτει η Δανάη Μιχαλάκη.

Πηγή: zappit.gr

Related post