Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Κακώς μπαίνουν ηθοποιοί στην πολιτική, δεν συνεισφέρουν με τίποτα”

 Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Κακώς μπαίνουν ηθοποιοί στην πολιτική, δεν συνεισφέρουν με τίποτα”

“Δικαίωμα τους είναι να μπουν στην πολιτική, εγώ δεν θα έμπαινα” υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία με τον «Δον Κιχώτη» ανά την Ελλάδα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνάντησε ραδιοφωνικά τον Γιώργο Κουβαρά στα Παραπολιτικά 90,1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε σε όσους συναδέλφους του επιλέγουν να προσπαθήσουν να βρεθούν στον στίβο της πολιτικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δικαίωμα τους είναι ηθοποιοί να μπουν στην πολιτική, εγώ δεν θα έμπαινα. Δικαίωμα τους είναι όμως. Από τη στιγμή που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν στα κοινά, καλά κάνουν και μπαίνουν αλλά η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κακώς κάνουν και μπαίνουν. Δεν συνεισφέρουν με τίποτα».

«Βεβαίως και βοήθησε τον πολιτισμό η Μελίνα Μερκούρη αλλά εμείς οι παλαιότερη την γνωρίζουμε και την γνωρίσαμε. Μιλάμε για μια απίστευτη προσωπικότητα με μια εγκυκλοπαιδική μόρφωση, δεν ήταν απλώς μια σταρ που αποφάσισε να γίνει πολιτικός».

«Με αγώνες χρόνων και τη βοήθεια της οικογένειας της ήξερε τι έκανε, ήξερε τι ήθελε, είχε άποψη και προσωπικότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι την ερωτεύτηκε ο Ζυλ Ντασέν, άλλη μεγάλη προσωπικότητα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη νέα ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Γιώργο Κουβαρά.

Πηγή: zappit.gr

Related post