Τουρισμός: Αισιοδοξία για την κίνηση στα νησιά

 Τουρισμός: Αισιοδοξία για την κίνηση στα νησιά

Με τον υδράργυρο να χτυπάει «κόκκινο» την στιγμή που βρισκόμαστε στο μέσον του καλοκαιριού, νησιωτικοί προορισμοί αλλά και δημοφιλείς ηπειρωτικοί που έχουν δίπλα τη θάλασσα, φιλοξενούν πληθώρα τουριστών, τόσο Ελλήνων αλλά και ξένων.

Μήλος και Σπέτσες, δύο κορυφαίοι προορισμοί, υποδέχονται τους τουρίστες, με τις τοπικές Αρχές να σημειώνουν ότι οι επισκέπτες μπορούν να βρουν τιμές για όλα τα πορτοφόλια.

«Είναι ένα ιδιαίτερο νησί, με ιδιαίτερες ομορφιές και για αυτό το προτιμάει ο κόσμος, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο Μανώλης Μικέλης, δήμαρχος Μήλου.

«Οι κρατήσεις έχουν γίνει από πολύ νωρίς, η επισκεψιμότητα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή τουριστική χρονιά. Η Μήλος είναι για όλα τα βαλάντια, μπορείς να βρεις δωμάτιο από 60 ευρώ μέχρι πάνω από 1.000».

Αντίστοιχη εικόνα και στις Σπέτσες.

«Έχουμε κόσμο, οι προκρατήσεις έδειχναν βέβαια ότι θα ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα μέχρι στιγμής, αλλά και έτσι πάμε καλά. Στην αρχή του καλοκαιριού ξεκίνησε καλά, στην πορεία έκανε μια μικρή πτώση και τώρα ξανανεβαίνει», λέει ο αντιδήμαρχος τουρισμού, Γιάννης Μαρνέζος.

«Για τους Έλληνες τουρίστες ισχύει σίγουρα η ακρίβεια, είναι δύσκολα τα πράγματα. Εμάς, μας τιμάει με την παρουσία της η κεντρική και βόρεια Ευρώπη και έχει αρχίσει και η Αμερική και η Αυστραλία. Είμαστε για όλα τα πορτοφόλια, ένα κατάλυμα μπορείτε να το βρείτε από 60 ευρώ και στο φουλ της σεζόν».

Related post