Η καρδιά των Alfisti χτυπάει δυνατά στην Αγγλία αυτές τις μέρες

 Η καρδιά των Alfisti χτυπάει δυνατά στην Αγγλία αυτές τις μέρες

Η Alfa Romeo έχει πολύ δυνατή παρουσία στο Goodwood Festival of Speed 2024 που ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Ιουλίου. Το φημισμένο φεστιβάλ διοργανώνεται από το 1993 στην Αγγλία και πλέον έχει αποκτήσει τεράστιο εκτόπισμα στα διεθνή αυτοκινητικά δρώμενα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι συμμετοχές περιλαμβάνουν από κλασικά αυτοκίνητα έως και μονοθέσια της F1.

Φέτος οι θεατές του θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά -και για πρώτη φορά εκτός Ιταλίας- την αριστουργηματική 33 Stradale, η οποία θα κατασκευαστεί αυστηρά σε μόνο 33 συλλεκτικές μονάδες. Παρούσα στο Goodwood Festival of Speed 2024 θα είναι και η ολοκαίνουργια Junior. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο B-SUV της μάρκας που θα την τοποθετήσει στην πιο εμπορική κατηγορία της αγοράς.

Η Junior, είναι το μοντέλο που θα δημιουργήσει τη νέα γενιά των Alfisti, και είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα για παραγγελία, με τιμή από 29.900 ευρώ για την έκδοση με το υβριδικό σύστημα των 136 ίππων που διαθέτει στάνταρ αυτόματο κιβώτιο και πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας, άνεσης και τεχνολογίας. Παραγγελίες γίνονται δεκτές και για την ηλεκτρική έκδοση των 156 ίππων που έχει αυτονομία 410 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Λίγο αργότερα η γκάμα της Junior θα εμπλουτιστεί με την υβριδική τετρακίνητη έκδοση Q4 καθώς και με την κορυφαία Veloce. Η τελευταία είναι αμιγώς ηλεκτρική και αποδίδει 280 ίππους, ενώ διαθέτει ουσιαστικές μηχανολογικές αναβαθμίσεις που υπογραμμίζουν τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας.

Πηγή: Sport24.gr

Related post