Αμφιλοχία: «Με λένε Αρετή, κινδυνεύω» – Το τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ. πριν τη δολοφονία της

 Αμφιλοχία: «Με λένε Αρετή, κινδυνεύω» – Το τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ. πριν τη δολοφονία της

Μία ακόμη δολοφονία γυναίκας στην Αμφιλοχία «πάγωσε» την κοινωνία. Αυτή η δολοφονία της Αρετής μάλιστα έγινε σχεδόν σε live σύνδεση με την Αστυνομία. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί έφτασαν έξω από το σπίτι της 36χρονης στην Αμφιλοχία σε σχεδόν δυόμιση λεπτά από την κλήση της, όμως το μοιραίο είχε συμβεί.

Ο 43χρονος είχε μπει στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του 04:00 τα ξημερώματα και έπιασε… όμηρο την κόρη τους. Ο κουμπάρος του ζευγαριού προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο δράστης τηλεφωνεί στην 36χρονη, απειλώντας την να γυρίσει αμέσως στο σπίτι, διαφορετικά θα σκοτώσει την κόρη τους. Ο κουμπάρος επικοινωνεί με την Αρετή και επιχειρεί να αποτρέψει την επιστροφή της, λέγοντάς της να μην έρθει γιατί ο 43χρονος έχει όπλο ενώ η κόρη τους είναι ασφαλής και δεν θα την πειράξει

Η 36χρονη Αρετή επικοινωνεί με το αστυνομικό τμήμα Αμφιλοχίας στις 04:34 με 04:35, αναφέροντας στον αστυνομικό: «ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΡΕΤΗ Τ……., ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ». Η γραμμή πέφτει, οι αστυνομικοί ψάχνουν να τη βρουν, όμως ο 43χρονος έχει ήδη πηδήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού της, έχει πυροβολήσει την Αρετή και έχει αυτοκτονήσει.

Στις 04:42 οι αστυνομικοί διαβιβάζουν στο κέντρο την μοιραία κατάληξη του περιστατικού, ενώ στις 04:44 και έπειτα ακολουθούν κλήσεις γειτόνων στο κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Related post