Σοκ στον Άρη: Δύο αγωνιστικές τιμωρία στους παίκτες για τα γεγονότα του τελικού

 Σοκ στον Άρη: Δύο αγωνιστικές τιμωρία στους παίκτες για τα γεγονότα του τελικού

Βαρύ είναι το κλίμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την ποινή που δέχθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, για την άρνηση παραλαβής μεταλλίων μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά τη λήξη του πρόσφατου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο, οι παίκτες και το επιτελείο του Άρη αρνήθηκαν να παραλάβουν τα μετάλλια των φιναλίστ. Η συγκεκριμένη κίνηση είχε τη μορφή διαμαρτυρίας για τις άδικες -κατά τη γνώμη των “κιτρινόμαυρων”- αποφάσεις της διαιτητικής ομάδας. Βέβαια, όταν ενημερώθηκαν για την ποινή που προβλέπεται για τη μη παραλαβή των μεταλλίων έσπευσαν να τα πάρουν. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφευχθεί η τιμωρία.

Η ΠΑΕ θα καταθέσει έφερε με στόχο να ανατρέψει την απόφαση, διότι αν εν τέλει ισχύσει, η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρό πρόβλημα τις πρώτες δύο αγωνιστικές της Super League. Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες της αποστολής του τελικού, αλλά και ο Έλληνας προπονητής με το επιτελείο του δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες. Παράλληλα, παίκτες όπως ο Σουλεϊμάνοφ που είχε ήδη τιμωρία πέντε αγωνιστικών, ο Ζουλ που είχε δύο και ο Νταρίντα που είχε μία, θα δουν άλλες δύο να προστίθενται στον λογαριασμό τους.

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης τιμωρήθηκε με 20 μέρες απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια, αλλά και με 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.//Α.

Related post