Ολοκληρώθηκε μετά από 45 λεπτά η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Ουάσινγκτον – Δείτε φωτογραφίες

 Ολοκληρώθηκε μετά από 45 λεπτά η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Ουάσινγκτον – Δείτε φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, στην Ουάσιγκτον.

Το τετ α τετ του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο κράτησε 45 λεπτά. Οι δύο ηγέτες βγήκαν μαζί από την αίθουσα που συνεδρίαζαν οι ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ και περπάτησαν δίπλα-δίπλα μέχρι τον χώρο όπου διεξήχθη συνάντησή τους.

Είχαν στο πλαίσιο αυτό την ευκαιρία να ανταλλάξουν λίγες κουβέντες περπατώντας, ωστόσο πριν την έναρξη της συνάντησης δεν έκαναν δηλώσεις.

Στο δωμάτιο στην συνέχεια μπήκαν οι συνεργάτες των δύο ηγετών προκειμένου να ξεκινήσει η συνάντηση η οποία αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανανέωση του διμερούς διαλόγου ενώ «επισφράγισε» επίσης την παράταση του άτυπου ελληνοτουρκικού μορατόριουμ για ένα ικανό διάστημα. Οι δύο ηγέτες, όπως και σε άλλα ραντεβού, συνοδεύτηκαν από τους δύο διπλωματικούς τους συμβούλους, Άννα Μαρία Μπούρα και Ακίφ Τσαγατάι Κιλίτς, αλλά και τους δύο υπουργούς Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν.

Δείτε φωτογραφίες:

Related post