Κέρκυρα: Προειδοποίηση Δήμου Βόρειας Κέρκυρας προς οφειλέτες της ΔΕΥΑ με διακοπή υδροδότησης

 Κέρκυρα: Προειδοποίηση Δήμου Βόρειας Κέρκυρας προς οφειλέτες της ΔΕΥΑ με διακοπή υδροδότησης

Επιστολή στους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας απέστειλε η Δημοτική Αρχή με την οποία τους ζητά να συνδράμουν και να παρέμβουν προς τους καταναλωτές που οφείλουν στη ΔΕΥΑ διαφορετικά η επιχείρηση θα προβεί σε διακοπή της υδροδότησης τους.

Αναλυτικότερα όπως επισημαίνεται στην επιστολή «Το προηγούμενο διάστημα δόθηκε ένα μεγάλο χρονικό περιθώριο για τακτοποίηση-ρύθμιση οφελών των καταναλωτών προς τη ΔΕΥΑ Βόρειας Κέρκυρας. Η παράταση που δόθηκε εξέπνευσε την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024. Παρακαλούμε για τη δική σας συνδρομή και παρέμβαση στους καταναλωτές-ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες της περιοχής σας- να πληρώσουν, διαφορετικά, η επιχείρηση θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προβεί ΑΜΕΣΑ σε διακοπές υδροδότησης χωρίς νέα ειδοποίηση , και χωρίς να φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την διακοπή υδροδότησης».

Επίσης η Δημοτική Αρχή ζητά από τους κοινοτάρχες την επαγρύπνηση τους για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς, σεβόμενοι τόσο τους δημότες, τις περιουσίες τους ,τους επισκέπτες όσο και το περιβάλλον.

Related post