Η Στικούδη αναρωτιέται στα σχόλια Κραουνάκη για Παπαρίζου: “Δηλαδή ο Σταμάτης έκρινε τα κιλά της Έλενας;”

 Η Στικούδη αναρωτιέται στα σχόλια Κραουνάκη για Παπαρίζου: “Δηλαδή ο Σταμάτης έκρινε τα κιλά της Έλενας;”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Στικούδη, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, θηλάζοντας παράλληλα το μωράκι της, η εκρηκτική ποπ σταρ αναφέρθηκε στη διάθεση να θηλάζει παντού και δημόσια το παιδί της ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Στικούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θηλάζω παντού και συνέχεια. Τα παιδιά μας, τα μωράκια μας, πρέπει να τα φροντίζουμε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να αγχωνόμαστε και χωρίς να μας πιάνουν οι ντροπές. Οπότε δημόσια, κανονικά, θα τον σκεπάσω και θα κάνω τη δουλειά μου. Δεν είναι πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικές και να λέμε «εγώ θήλασα δυο χρόνια, εσύ θήλασες τρεις μήνες». Ό,τι μπορεί κάθε μια μας κάνει και θέλει λίγη υπομονή στην αρχή».

«Με αφορμή που θα είναι και Έλενα Παπαρίζου στο Europride, θυμάμαι τις δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη που είπε ότι γέλασα με την Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision, είναι αγνώριστη». Πως σου φαίνονται τέτοια σχόλια για τις γυναίκες;» ρώτησε η ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί η τραγουδίστρια ως εξής. «Τώρα, ποιος λέει τι, σε ποιον και γιατί. Δηλαδή ο Σταμάτης έκρινε τα κιλά της Έλενας; Όχι, δεν είναι ωραίο να κρίνουμε κανέναν στο πως είναι, στο αν θέλει να φάει, στο αν θέλει να πάρει 5 – 10 κιλά παραπάνω ή αν θέλει να χάσει».

«Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει να είναι και δεν θα δώσει λόγο σε κανέναν» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Στικούδη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο του MEGA.

Related post