Γιάννης Πουλόπουλος: «Για το καλό όλων μας δεν θα ήθελα να πω κάτι για το τηλεοπτικό μου μέλλον»

 Γιάννης Πουλόπουλος: «Για το καλό όλων μας δεν θα ήθελα να πω κάτι για το τηλεοπτικό μου μέλλον»

«Αυτό που θα μου προτείνουν στην τηλεόραση, θα πρέπει να συνδυάζεται με την οικογενειακή μου επιχείρηση στη Μύκονο», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Πάνο Παπαδόπουλο έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται, το μέλλον του, αλλά και τη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η τηλεοπτική σεζόν μού έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση, όχι για τα δικά μας τηλεοπτικά, αλλά γενικότερα για τα κοινωνικά. Επειδή παλαιότερα είχα δηλώσει ότι θα σταματήσω την τηλεόραση, για το καλό όλων μας δεν θα ήθελα να πω κάτι που αφορά στο τηλεοπτικό μου μέλλον, γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί.

Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου η σκέψη να σταματήσω την τηλεόραση. Αυτό που θα μου προτείνουν στην τηλεόραση, θα πρέπει να συνδυάζεται με την οικογενειακή μου επιχείρηση στη Μύκονο», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Πολύ καλά έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα, αν θεωρούσε ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει infotainment εκπομπή. Η Μπέττυ ήταν η πρώτη μου επιλογή το σαββατοκύριακο και μετά γύριζα στη Μαρία Μπακοδήμου».

Related post