Λίαμ Γκάλαχερ: Τι είπε ο τραγουδιστής για το σενάριο επανασύνδεσης των Oasis

 Λίαμ Γκάλαχερ: Τι είπε ο τραγουδιστής για το σενάριο επανασύνδεσης των Oasis

 Η συναυλία επανασύνδεσης των Oasis που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα γινόταν στο Wembley Arena του Λονδίνου στις 8, 9 και 10 Ιουλίου, για μία ακόμη φορά δεν επιβεβαιώνεται αλλά και ούτε αποκλείεται. Σε δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail ο Λίαμ Γκάλαχερ δήλωσε άγνοια, για επανασύνδεση. Ωστόσο οι θαυμαστές του έγραψαν ότι έσπασε τουλάχιστον τη σιωπή.

Η Daily Mail υπενθυμίζει ότι ο Λίαμ πέρυσι προσέγγισε τον μεγαλύτερο αδερφό του Νόελ, γράφοντας για «αγκαλιά», ενώ δήλωσε: «Oasis μέχρι να πεθάνω».

Ο 57χρονος Noel και ο 51χρονος Liam ανταλάσσουν προσβολές από τότε που οι Oasis έδωσαν την τελευταία τους συναυλία στο Παρίσι το 2009 καΙ συγκρούστηκαν στα παρασκήνια.

Ο Λίαμ επιμένει ότι δεν έχει μιλήσει με τον αδερφό του Νόελ «εδώ και 10 χρόνια». Ωστόσο, πολλοί επιμένουν ότι πλησιάζει η μεγάλη στιγμή της επανασύνδεσης, που θα συμπίπτει και με τα 30 χρόνια από το ντεμπούτο τους με το άλμπουμ «Definitely Maybe».

Νωρίτερα φέτος ο Noel επιβεβαίωσε ότι θα ήθελε μια επανένωση Oasis αλλά σε μια μορφή που μπορεί να αποτελεί έκπληξη για τους θαυμαστές και αποκάλυψε ότι ενθουσιάστηκε από το θέαμα αναπαραγωγής των Abba με ολογράμματα. Μάλιστα είπε ναι όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα μιας εκπομπής ολογράμματος Oasis.

 

Related post