Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου: “Έπρεπε να αδειάσω το πατρικό μου και εκεί αντιμετώπισα όλη την ζωή μου”

 Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου: “Έπρεπε να αδειάσω το πατρικό μου και εκεί αντιμετώπισα όλη την ζωή μου”

“Κάθε φορά που ανέβαινα στη Θεσσαλονίκη, ξεχνούσα τα κλειδιά μου και δεν μπορούσα να μπω μέσα στο σπίτι” εξομολογείται η Κατερίνα Καραβάτου.

Λίγο πριν βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του ανανεωμένου «Power of love» στον ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε την Φαίη Σκορδά στο πλατό του Fay’s Time το μεσημέρι της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να αδειάσει το πατρικό της στη Θεσσαλονίκη μετά το φευγιό των αγαπημένων της γονιών.

«Πως είναι η διαδικασία να μαζεύεις τα πράγματα από το πατρικό σου;» ρώτησε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα της εκπομπής να απαντήσει η καλεσμένη της ως εξής. «Πολύ δύσκολο. Εγώ έκανα πολύ καιρό για να μπορέσω να ξαναπάω αρχικά στο πατρικό μου γιατί δεν ήταν καθόλου εύκολο».

«Πήγα τις πρώτες 2 – 3 φορές και μετά, κάθε φορά που ανέβαινα στη Θεσσαλονίκη, ξεχνούσα τα κλειδιά μου και δεν μπορούσα να μπω μέσα στο σπίτι. Τα ξεχνούσα όμως, όχι πως έκανα ότι τα ξεχνάω, ειλικρινά τα ξεχνούσα ενώ ήξερα ότι πηγαίνω στο πατρικό μου. Είχα να πάω τουλάχιστον ενάμιση χρόνο στο πατρικό μου και στη Θεσσαλονίκη πηγαίνω συχνά. Τώρα έπρεπε να αδειάσω το σπίτι και εκεί αντιμετώπισα όλη την ζωή μου. Είναι όλο το βιος των γονιών μου».

«Ήταν δηλαδή κάτι που δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Δεν γινόταν να το κάνω. Σου λέω πως ξεχνούσα τα κλειδιά, δεν πήγαινα. Περνούσα απ’ έξω, το έβλεπα, έβλεπα την ξύλινη επένδυση, τα λουλούδια και έφευγα. Μόνο μέχρι εκεί μπορούσα να πάω, τίποτα άλλο» συμπλήρωσε, με τρυφερότητα, η Κατερίνα Καραβάτου σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr

Related post