Ναταλία Γερμανού: “Αν κάποιος θέλει να δει μόνο χαρούμενες φάτσες το πρωί του Σαββατοκύριακου, η μόνη εναλλακτική είναι η Μπέττυ”

 Ναταλία Γερμανού: “Αν κάποιος θέλει να δει μόνο χαρούμενες φάτσες το πρωί του Σαββατοκύριακου, η μόνη εναλλακτική είναι η Μπέττυ”

“Πώς θα επιβίωνε η ιδιωτική τηλεόραση τόσα χρόνια χωρίς να λένε οι παρουσιαστές τα προσωπικά τους και χωρίς να απαντάει η μία εκπομπή στην άλλη;”.

Το δικό της σχόλιο για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο 10:00-13:00 έκανε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε Γίνεται», με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τα σενάρια γύρω από το επαγγελματικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα, θέλησε να τοποθετηθεί αναφορικά με το ύφος των εκπομπών που επικρατούν στο συγκεκριμένο slot.

«Η Μπέττυ με το «I Love ΣουΚού» και όλη της η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή η μόνη εναλλακτική για τον τηλεθεατή που για το πρωί του Σαββατοκύριακου δεν θέλει να δει ενημέρωση. Γιατί και ο Νίκος Μάνεσης ενημέρωση έχει και η Σίσσυ ως επί το πλείστον έχει ενημέρωση», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού στη συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ της εκπομπής της το μεσημέρι του Σαββάτου (15/6).

«Αν λοιπόν εγώ ή οποιοσδήποτε θέλει να ξυπνήσει το πρωί, να πιει τον καφέ του και να δει μόνο χαρούμενες φάτσες και να διασκεδάσει, η μόνη εναλλακτική είναι η Μπέττυ και η παρέα της», επισήμανε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

«Δεν πρέπει να βγαίνουν τα προσωπικά μας στην ελληνική τηλεόραση. Θα συμφωνήσω με τον Νίκο (Κοκλώνη) σε αυτό. Να σας πω όμως κάτι, βρε παιδιά; Είμαστε πλέον στα 30 και κάτι χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης. Πώς θα επιβίωνε η ιδιωτική τηλεόραση τόσα χρόνια χωρίς να λένε οι παρουσιαστές τα προσωπικά τους και χωρίς να απαντάει η μία εκπομπή στην άλλη;», σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου νωρίτερα η Ναταλία Γερμανού.

Related post