Κώστας Τσουρός για Σκορδά: “Αν ήθελε και η Φαίη, θα ήθελα να παρουσιάσουμε μαζί εκπομπή”

 Κώστας Τσουρός για Σκορδά: “Αν ήθελε και η Φαίη, θα ήθελα να παρουσιάσουμε μαζί εκπομπή”

Συνέντευξη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα έδωσε ο Κώστας Τσουρός, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πρόγραμμα του Astra Tv. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον εκφράζοντας τη διάθεση να βρεθεί κάποια στιγμή, ξανά, μαζί με την Φαίη Σκορδά σε εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «θα ήθελα να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα γιατί φέτος ξεκίνησα αυτή την εκπομπή, νομίζω ότι η πρώτη χρονιά είναι πάντα αναγνωριστική στην οποία μετριέσαι και βλέπεις πως στήνεις αυτό το προϊόν. Επειδή εμένα αυτή η εκπομπή είναι κάτι που μου αρέσει, θα ήθελα πάρα πολύ του χρόνου να συνεχίσω να κάνω την ίδια εκπομπή. Βέβαια και έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με το MEGA και υπάρχει θετικό κλίμα ούτως ή άλλως γιατί νομίζω ότι υπάρχει μια συνεργασία θετική σε όλα τα επίπεδα. Έχω συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, είχα υπογράψει διετές συμβόλαιο για την εκπομπή αυτή».

«Θα συμπαρουσίαζες μια εκπομπή με μια γυναίκα ή με έναν άντρα; Θα μπορούσες να κινηθείς κάπως έτσι επαγγελματικά στο μέλλον; Το ‘χεις σκεφτεί αυτό;» ρώτησε, εν συνεχεία, ο παρουσιαστής του talk show για να τοποθετηθεί ο καλεσμένος του ως εξής. «Δεν το έχω σκεφτεί αλλά τίποτα δεν αποκλείω, πάντα συζητάω επί συγκεκριμένων προτάσεων. Ως ιδέα ναι, θα μπορούσα, φυσικά. Αυτό όμως έχει να κάνει με το ποιος θα ήταν, ποια εκπομπή, τι ζώνη, τις αρμοδιότητες του καθενός»

«Πραγματικά δεν το έχω σκεφτεί, δεν έχω σκεφτεί κάποιον. Νομίζω όμως ότι με όλους τους συναδέλφους θα μπορούσα να συνεργαστώ αν βρίσκαμε κοινή πορεία» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κώστας Τσουρός το βράδυ της Πέμπτης για να ακολουθήσει ένας σύντομος διάλογος για την Φαίη Σκορδά.

Κ.Κ.: Με τη Φαίη Σκορδά;

Κ.Τ.: Με τη Φαίη Σκορδά έχουμε συνεργαστεί

Κ.Κ.: Τώρα όμως διαφορετικά. Το ξέρουμε ότι έχεις συνεργαστεί με τη Φαίη Σκορδά. Με τη Φαίη Σκορδά όμως θα ήθελες, για παράδειγμα, να κάνεις μια εκπομπή μαζί της; Να είστε και οι δύο οι κεντρικοί παρουσιαστές;

Κ.Κ.: Κοίτα, αν ήθελε και η Φαίη, ναι. Γιατί όχι;

«Ο Κώστας δεν λειτουργεί με στρατηγική αλλά με τον αυθορμητισμό του. Κάνει αυτά που αισθάνεται. Το εκτιμώ αυτό και νομίζω πως έτσι συνεχίζει. Του στέλνω την αγάπη μου και να είναι πάντα χαμογελαστός» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά σε μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο Κώστας Τσουρός.

Πηγή: zappit.gr

Related post