ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Φωτογραφίες και βίντεο από την συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη με τον Γιώργο Λιάγκα στις Σπέτσες

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Φωτογραφίες και βίντεο από την συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη με τον Γιώργο Λιάγκα στις Σπέτσες

Togegonos.gr εξασφάλισε υλικό απο τη μεγάλη συνέντευξη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για “Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και θα μεταδωθεί αύριο Δεύτερα αλλά και Τρίτη πρωί στις 10:00.

Την Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποδέχεται τον Γιώργο Λιάγκα στο σπίτι του, στις Σπέτσες, μοιράζεται παιδικές φωτογραφίες, αναμνήσεις και απαντάει σε όσα του καταλογίζουν για καταχρηση του lifestyle. Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον ρόλο που έπαιξαν οι Σπέτσες στη σχέση του με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που θα μεταδοθεί την Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει πολιτικές απαντήσεις για όλους και για όλα, ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά πότε θα δοθούν στη  δημοσιότητα οι πληροφορίες για την περιουσία του και τι έκπληξη κρύβει η ανακοίνωση των στοιχείων αυτών.

Στέλνει το δικό του μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλ’εξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Βελόπουλο. Μιλά για την σχέση του με την θρησκεία και απαντά στο αν ο ίδιος πιστεύει. Ακόμη, αποκαλύπτει ποια θα είναι τα πρώτα μέτρα που θα πάρει αν γίνει πρωθυπουργός. Τέλος, σε μια απρόσμενη παρέμβαση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός λύνει το μυστήριο για τον περιβοητό γάμο στην Κράτη, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης αποκαλύπτει πρώτη φορά αν τελικά θα γίνει τελετή στο νησί.

Αυτά και άλλα πολλά στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικης αντιπολίτευσης στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

 

 

 

Related post