Κ. Μητσοτάκης: Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι πολιτική αστάθεια – Το βράδυ των ευρωεκλογών να είμαστε εμείς οι μεγάλοι νικητές

 Κ. Μητσοτάκης: Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι πολιτική αστάθεια – Το βράδυ των ευρωεκλογών να είμαστε εμείς οι μεγάλοι νικητές

Στη Δυτική Μακεδονία σήμερα περιοδεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση στα Σέρβια.

Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι πολιτική αστάθεια. Έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας και θέλω το βράδυ των ευρωεκλογών το μήνυμα της πολιτικής ισχύος της Νέας Δημοκρατίας να είναι δυνατό“, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Να αποκρούσουμε και τη χαλαρότητα που υπάρχει στις ευρωεκλογές, αλλά και τις όποιες προσωρινές στενοχώριες που μπορεί να υπάρχουν. Να πάμε στις εκλογές συντεταγμένα και με απόλυτη συσπείρωση της βάσης μας και το βράδυ των ευρωεκλογών να είμαστε εμείς οι μεγάλοι νικητές και να στείλουμε ένα μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας” τόνισε.

Η σταθερότητα είναι προϋπόθεση για να κάνουμε μεγάλα άλματα στο μέλλον“, πρόσθετε ο πρωθυπουργός.

Στόχος των πρωθυπουργικών περιοδειών αλλά και των περιοδειών που πραγματοποιούν μεικτά κλιμάκια κυβερνητικών και κομματικών στελεχών είναι η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση της κομματικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόταγμα στις δημόσιες τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το ευρωπαϊκό αλλά και το εθνικό διακύβευμα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις εργασίες την συντήρηση της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη για όλες τις εργασίες το σχεδιασμό τις παρεμβάσεις που γίνονται, αλλά και για την συντήρηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Χάρη Γκοβεδάρο.

Αμέσως μετά την Γέφυρα Σερβίων, ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε προς το Βελβεντό Κοζάνης όπου και συναντήθηκε με τις Διοικήσεις και εργαζόμενους των δυο αγροτικών συνεταιρισμών “ΔΗΜΗΤΡΑ ” και “ΑΣΕΠΟΠ”. Ενημερώθηκε για την παραγωγή και τα προϊόντα της περιοχής από τους Προέδρους Δημήτρη Κοσμά και Νίκο Κουτλιάμπα αντίστοιχα.

Ο κ. Μητσοτάκης εξήρε την υγιή συνεταιριστική παράδοση που έχει ο τόπος και μάλιστα προτάθηκε από τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠΟΠ να δημιουργηθεί αντίστοιχη σχολή, όπως των πετράδων που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες στη Δυτική Μακεδονία.

Οι επαφές του πρωθυπουργού στο Βελβεντό ολοκληρώθηκαν με την συνάντησή του με τον Δήμαρχο Μανώλη Στεργίου, όπου τον υποδέχτηκαν εργαζόμενοι και πολίτες.

Ο πρωθυπουργός, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ομορφιές των Πιερίων και στις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης μίας περιοχήςπου πρωταγωνιστούν τα πανέμορφα βουνά και η λίμνη Πολυφύτου. Μιλώντας για τον δρόμο που ενώνει τις δύο Περιφέρειες από την πλευρά των Πιερίων τόνισε, ότι θα είναι προτεραιότητα, ώστε να ολοκληρωθεί σύντομα.

 

Related post