Γιάννης Καπετάνιος: Το ατύχημα του ηθοποιού που τον ανησύχησε – “Ο αδερφός μου δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ”

 Γιάννης Καπετάνιος: Το ατύχημα του ηθοποιού που τον ανησύχησε – “Ο αδερφός μου δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ”

“Ευτυχώς βρήκε η πλάτη και όχι το κεφάλι, γιατί αν είχε βρει το κεφάλι, τώρα…”.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Γιάννης Καπετάνιος. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συνεργάστηκε με τη Μαρία Καρλάκη στο J2US, αναφέρθηκε στο ατύχημα που τον εμπόδισε να παραβρεθεί στη βάφτιση του γιου της τραγουδίστριας στη Λέσβο.

«Σας ανησύχησα κι εγώ ανησύχησα πολύ, γιατί… σαβουριάστηκα. Πήγα στην Αιδηψό σε ένα εξοχικό που έχουμε και ξέπλενα την αυλή από την αφρικανική σκόνη. Και όπως έριχνα τα νερά, γλίστρησα και έπεσα με την πλάτη», περιγράφει ο Γιάννης Καπετάνιος.

«Ευτυχώς βρήκε η πλάτη και όχι το κεφάλι, γιατί αν είχε βρει το κεφάλι, τώρα… κλαύτα Χαράλαμπε! Ήταν μαζί μου ο αδερφός μου, ο παπάς. Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ. Λόγω του ατυχήματος δεν μπόρεσα να ακολουθήσω στη βάφτιση, γιατί πονούσα πάρα πολύ», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

«Με τη Μαρία έχουμε δέσει πάρα πολύ. Καθένας κάνει τις επιλογές του. Φαίνεται τόση αγάπη έχουν. Εδώ υπάρχουν διαφορές. Έχει πίκρα αλλά καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι», σχολιάζει ο Γιάννης Καπετάνιος για το παρασκήνιο πίσω από τη βάφτιση του γιου της γνωστής τραγουδίστριας.

«Για να μείνω τόσα χρόνια επαγγελματικά με έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι περνούσα καλά. Είμαστε σαν οικογένεια, πέρασα πάρα πολύ ωραία χρόνια. Εννοείται ότι έχουμε ακόμη επικοινωνία, απλά σταμάτησε η συνεργασία», ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Καπετάνιος για τον Μάρκο Σεφερλή.

Πηγή: zappit.gr

Related post