Επέστρεψε στην κανονική της ζωή η Κέιτ Μίντλετον
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει επιστρέψει στην κανονική ζωή μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, εργάζεται από το σπίτι και κυρίως φροντίζει τα τρία της παιδιά αναφέρει η Daily Telegraph, ενώ πολλοί συγκρίνουν την απήχηση στην κοινή γνώμη που είχε η περιπέτεια της με την υστερία που επικρατούσε την εποχή της πριγκίπισσας Νταιάνας
«Δεν έχω δει αυτό το επίπεδο υστερίας από τότε που ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και όλοι ξέρουμε πώς τελείωσε αυτό τραγικά. Εξομολογείται στη εφημερίδα Sun ο γνωστός δημοσιογράφος Πιερς Μοργκεν. Η πριγκίπισσα Κέιτ είναι ένας βασιλικός ροκ σταρ που χρειάζεται προστασία , γνωρίζω πώς η ομάδα της θα μπορούσε να σταματήσει αυτές τις τρελές συνωμοσίες», επισημαίνει. Αυτό το παγκόσμιο ξέσπασμα παραφροσύνης μου επιβεβαιώνει κάτι που σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό σχολίασε ο δημοσιογράφος.
Μια νέα δημοσκόπηση του YouGov/Sky News δείχνει ότι η Κέιτ είναι η πιο αξιόπιστη στην βασιλική οικογένεια και πολύ πιο μπροστά από τους αντιδημοφιλής, Μεγκαν και Χάρι .
Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. «Είναι η επιτομή μιας τέλειας πριγκίπισσας, που εκτελεί τα δημόσια καθήκοντά της με αξιοσημείωτη ευεξία, κομψότητα και χάρη».
Ενώ τα δύο τρίτα των Βρετανών πιστεύουν ότι οι βασιλείς έπραξαν σωστά σε σχέση με την ισορροπία της δημοσιοποίησης των πληροφοριών σχετικά με την ασθένεια του βασιλιά Καρόλου, πολύ λιγότεροι είπαν το ίδιο για την ασθένεια της Κέιτ και το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δεν πιστεύει ότι το Παλάτι αποκάλυψε αρκετά.
“Καταλαβαίνω την επιθυμία της πριγκίπισσας να κρατήσει μυστικό το πρόβλημα υγείας της, όπως θα έκανε κάθε γυναίκα, και την ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία του ισχυρογνώμονα συζύγου της να μην το μάθουν τα μέσα ενημέρωσης, αλλά με το να μην λένε τίποτα, έκαναν τον έλεγχο και τη φημολογία εκατομμύρια φορές χειρότερη” εξηγεί ο δημοσιογραφος .
“Όπως και με το φιάσκο της επεξεργασμένης φωτογραφίας για τη Γιορτή της Μητέρας, η διαφάνεια σε αυτή τη σύγχρονη εποχή των ανεξέλεγκτων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Χ, θα είναι πάντα καλύτερη από την αποσιώπηση”.
Οι παλιές καλές μέρες του “ποτέ δεν παραπονιέσαι, ποτέ δεν εξηγείς” λειτουργούσαν όταν δεν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό δεν θα λειτουργήσει τώρα, όπως είδαμε.
Πηγή: ertnews.gr