Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχαιρέτησε τον σύζυγό του στο αεροδρόμιο πριν παρουσιαστεί στη Θήβα

 Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχαιρέτησε τον σύζυγό του στο αεροδρόμιο πριν παρουσιαστεί στη Θήβα

Λίγες ώρες πριν παρουσιαστεί στο στρατόπεδο της Θήβας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, πήγε μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, στο αεροδρόμιο για να τον αποχαιρετήσει, καθώς ο δεύτερος αποχώρησε σήμερα το πρωί για την Αμερική, όπου και θα παραμείνει για όσες μέρες ο κύριος Κασσελάκης θα βρίσκεται στο στρατό.

“Το Πρωινό” παρουσίασε αποκλειστικές φωτογραφίες από τη στιγμή που το ζευγάρι βρισκόταν στον γκισέ, καθώς, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ένας φίλος του βρισκόταν δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στο σύζυγό του κατά τη διάρκεια του check-in.

“Ακούστε πώς σπάει ο διάολος το ποδάρι του δημοσιογραφικά. Σήμερα στις 10:45 αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την πτήση της Delta ο κύριος Τάιλερ Μακμπέθ για τη Νέα Υόρκη”, είπε αρχικά ο παρουσιαστής, για να σημειώσει αμέσως μετά: “Σήμερα το πρωί τον Τάιλερ τον συνόδευσαν στο αεροδρόμιο ο Στέφανος Κασσελάκης και η Φάρλεϊ, το σκυλί τους. Έλα όμως που την ώρα που έκαναν το check-in στον γκισέ, στον διπλανό γκισέ βρίσκεται φίλος μου που πετούσε εκείνη την ώρα και μας έστειλε τις φωτογραφίες που θα σας μεταδώσουμε τώρα σε αποκλειστικότητα.”



Related post