Σάσα Σταμάτη για Στάνκογλου: “Είναι καραμόνος, έχει τελειώσει το θέμα”

 Σάσα Σταμάτη για Στάνκογλου: “Είναι καραμόνος, έχει τελειώσει το θέμα”

“Αυτό που με στεναχώρησε πολύ είναι ότι είδα το όνομα μιας κοπέλας στο εξώφυλλο μιας εφημερίδας και έχει και παιδιά” σημείωσε η Σάσα Σταμάτη.

Η Σάσα Σταμάτη παρευρέθηκε στα γενέθλια της Σοφίας Βόσσου και απάντησε για τις φήμες που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον Γιάννη Στάνκογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου. Ο ηθοποιός διέψευσε στη δημοσιογράφο ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του ιδίου και της παρουσιάστριας και η Σάσα Σταμάτη είπε στην κάμερα του Breakfast@star:

“Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ένα θέμα και να μην πάρω ένα τηλέφωνο να δω αν ισχύει. Ακούστηκε κάτι και ως όφειλα πήρα τηλέφωνο Γιάννη Στάνκογλου. Μάλιστα δεν τον πήρα από το κινητό μου αλλά απ το τηλέφωνο του γραφείου. Το σήκωσε ο άνθρωπος και του είπα ότι συμβαίνει αυτό, ο άνθρωπος δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Δεν είναι ο άνθρωπος που μπαίνει στα site να δει τι γράφουν για αυτόν και τι λένε” είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

“Μου είπε δεν καταλαβαίνω τι λες ρε Σάσα. Του είπα ότι κυκλοφορεί αυτό κι αν θέλει να γράψω κάτι και μου απάντησε. Μου είπε σε παρακαλώ έχω να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο. Ο άνθρωπος είναι μόνος καραμόνος. Βρείτε μου την παρουσιάστρια που έχω σχέση και να τη μάθω και εγώ μου είπε” συνέχισε.

“Αυτό που με στεναχώρησε πολύ είναι ότι είδα το όνομα μιας κοπέλας στο εξώφυλλο μιας εφημερίδας και έχει και παιδιά. Δεν υπάρχει θέμα ο άνθρωπος είναι μόνος του. Μην λέμε πράγματα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Έχει τελειώσει το θέμα. Ο Γιάννης έχει δει πολλά στη ζωή του, δεν περίμενε να σοκαριστεί από μένα. Γιατί να τραβάμε από τα μαλλιά κάτι που δεν ισχύει; Γιατί να στοχοποιούμε μία κοπέλα που έχει οικογένεια; Επίσης, μου λένε μπράβο που έβγαλες το θέμα. Δεν έβγαλα κανένα θέμα, έκανα αυτό που έπρεπε. Πήρα τηλέφωνο και μου απάντησε ο άνθρωπος” κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.

Πηγή: zappit.gr

Related post