Ο ΠΣΑΠΠ στηρίζει τους διαιτητές

 Ο ΠΣΑΠΠ στηρίζει τους διαιτητές

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιρίστριων με ανακοίνωση του στάθηκε στο πλευρό των διαιτητών που αποφάσισαν αποχή στη 14η αγωνιστική.

Οι διαιτητές αποφάσισαν να δηλώσουν ομαδικώς κώλημα για τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής της Super League λόγο των απειλών που κατήγγειλε ο κ. Παπαπέτρου και την επίθεση στο μαγαζί του Γκάμαρη.

Την κίνηση τους στηρίζει ο ΠΣΑΠΠ που με ανακοίνωση του τονίζει μεταξύ άλλων πως οποιαδήποτε βελτίωση των ποδοσφαιρικών συνθηκών της χώρας τον βρίσκει σύμφωνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΣΑΠΠ πάντα θα ενώνει τη φωνή του, με οποιαδήποτε προσπάθεια κινείται προς την κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.

Οι Έλληνες διαιτητές έχουν βιώσει στο πετσί τους, περισσότερο από τον καθένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λεκτική και σωματική βία, bullying, προπηλακισμούς, διάφορες επιθέσεις κ.ο.κ.

Η διεκδίκησή τους θα πρέπει να γίνει διεκδίκηση όλων όσων ονειρεύονται ένα ποδόσφαιρο που θα δίνει στην κοινωνία τις αξίες που πραγματικά έχει τη δυνατότητα να προσφέρει

Πηγή: ertsports.gr

Related post