Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Victor Vernicos: «Ήταν μία εμφάνιση σχολικής εορτής»

 Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Victor Vernicos: «Ήταν μία εμφάνιση σχολικής εορτής»

«Η ΕΡΤ δεν θεωρώ ότι έχει αντικειμενική επιλογή στα τραγούδια, υπάρχουν υπόγειες μεθοδεύσεις», λέει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα ευτράπελα που του έχουν συμβεί πάνω στη σκηνή, στον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και στη Eurovision.

«Βγήκα στην σκηνή και είχα ξεχάσει το μικρόφωνο, «πέθαναν» όλοι στα γέλια. Μας έχουν έρθει μέχρι και πιρούνια στο πρόσωπο μαζί με τα λουλούδια κατά λάθος. Υπήρχαν στιγμές που υπήρχε και σκληρός ανταγωνισμός. Υπήρχαν στιγμές που γύρισα σπίτι και έκλαιγα. Είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητος απ’ ότι πρέπει», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε στη συνέχεια: «Με τους ONE μία θαυμάστρια μου χτύπησε το κουδούνι και ήρθε με τη βαλίτσα της να μείνει σπίτι μου. Η σχέση μου με τον Γιώργο Θεοφάνους είναι εκρηκτική. Θεωρώ με θαυμάζει, λέει καλά λόγια για μένα, αλλά τώρα δεν έχουμε επαφές. Η Eurovision είναι εθισμός, αλλά τώρα έχω άλλες προτεραιότητες. Έχει γίνει νεανική υπόθεση, σχεδόν παιδική. Εύχομαι να πάει πολύ καλά η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision, είναι πολύ ταλαντούχο κορίτσι».

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε: «Η ΕΡΤ δεν θεωρώ ότι έχει αντικειμενική επιλογή στα τραγούδια, υπάρχουν υπόγειες μεθοδεύσεις. Πέρσι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision δεν ήταν έτοιμος, ήταν μία εμφάνιση σχολικής εορτής».

Πηγή: zappit.gr

Related post