Τσέφεριν: «Γίνονται τεράστια βήματα στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου»

 Τσέφεριν: «Γίνονται τεράστια βήματα στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου»

Ο Πρόεδρος της UEFA μίλησε για την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να εγκρίνει για μετά το 2025 τη νέα μορφή του Champions League Γυναικών, καθώς και την εισαγωγή μιας δεύτερης ευρωπαϊκής γυναικείας διοργάνωσης συλλόγων

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στη βελτίωση του γυναικείου ποδοσφαίρου στον πλανήτη, σχολιάζοντας τη νέα μορφή που θα έχει το Champions League Γυναικών, αλλά και την εισαγωγή δεύτερης ευρωπαϊκής γυναικείας διοργάνωσης συλλόγων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν:

«Η UEFA έχει δώσει τεράστια σημασία στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, κάνοντας τεράστια βήματα χάρη σε μια αφοσιωμένη στρατηγική, μια σταθερή επένδυση και ένα πάθος για να διασφαλιστεί ότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλους.

Η νέα μορφή του UEFA Women Champions League και η εισαγωγή μιας δεύτερης διοργάνωσης αποτελούν περαιτέρω απόδειξη αυτής της δέσμευσης. Και οι δύο θα είναι συναρπαστικές, ανταγωνιστικές διοργανώσεις που θα επιτρέπουν σε περισσότερες παίκτριες και συλλόγους σε όλη την ήπειρο να ονειρεύονται την ευρωπαϊκή δόξα».//Γ.

Πηγή: ertsports.gr

Related post