Γιωργος Καπουτζιδης: «Η φύση θα συνεχίσει να γεννάει ΛΟΑΤΚΙ»

 Γιωργος Καπουτζιδης: «Η φύση θα συνεχίσει να γεννάει ΛΟΑΤΚΙ»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή Fays Time μίλησε με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Καπουτζίδης ανάφερε ότι: «Η Νέα Δημοκρατία πολιτικά είχε εκτεθεί από δηλώσεις ανθρώπων που μιλούσαν για ανθρώπινα δικαιώματα που δεν βασίζονταν σε γνώσεις και δεν ήταν αρμόδιοι για να μιλήσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα».«Τα ανθρώπινα δικαιώματα τα δίνεις ή δεν τα δίνεις και δεν υπολογίζεις το πολιτικό κόστος. Όταν τα πιστεύεις οφείλεις να τα αποδώσεις σε εκείνους που τα στερούνται» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιος .Τα δικαιώματα πρέπει να τα αποδώσεις σε αυτούς που τα στερούνται. Πιστεύω ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να περάσει το νομοσχέδιο» ανέφερε.

Συνέχισε λέγοντας ο Καπουτζίδης ότι: «Νιώθω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι γυμνά μωράκια ερχόμαστε στον κόσμο που κλαίνε. Μαζί μπουσουλάμε, μαζί ανεβαίνουμε στα ποδήλατα και κάποια στιγμή στα 7, στα 8, κάποια παιδιά δείχνουν τα άλλα με το δάχτυλο και τα διακρίνουν. Είναι σαν να είναι η διάκριση μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας. Με τη διάκριση χάνουμε λίγο-λίγο από την ανθρωπιά μας».

Βέβαια, σε ότι αφορά τους ΛΟΑΤΚΙ δήλωσε ότι: «Η φύση ό,τι κι αν κάνουμε θα συνεχίσει να γεννάει ΛΟΑΤΚΙ άτομα, θα συνεχίσει να γεννάει άτομα που δεν έχουν όραση ή δεν περπατούν. Για τη φύση είναι φυσιολογικό, είναι απόφαση του ανθρώπου να μην συμπεριφερθεί σε αυτά τα άτομα ως φυσιολογικά. Αν σταματήσει ο άνθρωπος να λέει ότι δεν είναι φυσιολογικά άτομα, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος».

Related post