Ένθετο Social Media: Mε στόχο το ένα δισεκατομμύριο χρήστες το Τhreads

 Ένθετο Social Media: Mε στόχο το ένα δισεκατομμύριο χρήστες το Τhreads

Τι σχεδιάζει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ για να βάλει το Τhreads στο κλαμπ του ενός δισεκατομμυρίου χρηστών; Πώς θα ακούγεται το πρώτο ΑΙ chat bot με την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη της Χ (πρώην Twitter) και ποια Social Media ως πλατφόρμα παλεύει για επιβίωση ένα μόνο χρόνο μετά την κορύφωση της δημοφιλίας της. Δείτε τις σημαντικότερες ειδήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Ένθετο Social Media.

Το Τhreads λανσαρίστηκε το καλοκαίρι ως η απάντηση της μέσα στο Twitter και έσπασε κάθε ρεκόρ λίγους μήνες μετά. Η καθημερινή χρήση του έχει πέσει. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν πτοείται και έχει βάλει στόχο για τα επόμενα χρόνια το 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Από τη γέννησή του το καλοκαίρι το Τhreads τοποθετήθηκε ως Twitter killer και ως η εφαρμογή που θα ξεπεράσει την εξ. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει μεγάλα σχέδια γι αυτή. Θέλει να γίνει η 5η πλατφόρμα της Meta που θα ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Η Meta έχει ήδη τέσσερις που έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην επταμελή λίστα των δισεκατομμυριούχων. Πρώτο φυσικά το Facebook. Άνετα μπροστά από το YouTube που νιώθει την ανάσα των άλλων δύο παιδιών, του Ζούκερμπεργκ, του WhatsApp και του Ίnstagram. Μετά ακολουθούν τα κινέζικα WeChat και τη TikTok, το Messenger κλείνει την επτάδα, oριακά πάνω από το δισεκατομμύριο.

Τα σχέδια για το Τhreads είναι μεγαλεπήβολα. Η τρομακτική επιτυχία του λανσαρίσματος, που έφτασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες σε μια εβδομάδα, ήταν το highlight. Σήμερα έχει λιγότερους χρήστες, δεν ανακοινώνει νούμερα, όμως αυτό δεν έχει φρενάρει τον ενθουσιασμό του Μαρκ Ζούκερμπεργκ που σκέφτεται πως μελλοντικά το Τhreads θα είναι το app του κλαμπ του δισεκατομμυρίου, όπου θα διεξάγονται δημόσιες συζητήσεις με θετικό πρόσημο. Θα του πάρει μερικά χρόνια στον ίδιο ρυθμό.

Πηγή: ertnews.gr

Related post