Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ πίστεψε σε μένα»

 Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ πίστεψε σε μένα»

Ο διεθνής αριστερός μπακ σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι οι “κόκκινοι” τον στήριξαν από την πρώτη ημέρα που πήγε στο “Μερσεϊσάιντ”, ενώ αναφέρθηκε και στον Άντι Ρόμπερτσον.

Ο Κώστας Τσιμίκας μετά και τον τραυματισμό του Σκωτία στον ώμο έχει πάρει αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Σε δηλώσεις του, ο άλλοτε αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον σύλλογο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον 29χρονο, τονίζοντας ότι τον περιμένει να επιστρέψει πιο δυνατός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντα μου αρέσει να παίζω, ακόμα και τα άσχημα παιχνίδια που παίζω. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή γιατί κάθε παιχνίδι είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Φυσικά, απολαμβάνω πολύ να παίζω πιο συχνά τώρα. Για μένα είναι κάτι πολύ μεγάλο να παίζω σε αυτόν τον σύλλογο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Αλλά θέλω τον Ρόμπο, κι ο Ρόμπο με θέλει. Δεν είναι δυνατόν ένας παίκτης να παίξει όλα τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω πραγματικά το να παίζω και θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια. Πάντα νιώθω ότι μπορώ να παίξω. Δεν σκέφτομαι πότε θα επιστρέψει ο Ρόμπο ή ποιος θα παίξει.

Ελπίζω να επιστρέψει τόσο δυνατός όσο πριν. Θα δούμε, κανείς δεν ξέρει. Απλώς προσπαθώ πάντα να είμαι συγκεντρωμένος για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Είναι σημαντικό να είναι πάντα όλοι έτοιμοι. Νομίζω ότι κάθε παίκτης στην ομάδα θέλει να παίζει κάθε φορά, αλλά, όπως είπα και πριν, δεν μπορείς να παίζεις όλα τα παιχνίδια.

Ήταν δύσκολο όταν ήρθα εδώ να παίξω το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Ρόμπερτσον. Χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς. Αλλά ο σύλλογος πίστεψε σε μένα, ακόμα κι όταν δεν έπαιζα πολύ. Όλοι χρειάζονται χρόνο για να βρουν την καλύτερη φόρμα τους, αλλά πρέπει πάντα να το απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς σε αυτό το κλαμπ.

Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και γι’ αυτό βρισκόμαστε σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Παλεύουμε κάθε μέρα, ακόμη και όταν δεν παίζεις η προπόνηση είναι πολύ δύσκολη για να κρατηθείς σε φόρμα κι όταν είναι η ώρα σου να είσαι 100% έτοιμος».//ΝΚ.

Πηγή: ertsports.gr

Related post