Νένα Μεντή: “Έχω φάει πολύ χαστούκι στη ζωή μου, έζησα πολύ σκληρά πράγματα”

 Νένα Μεντή: “Έχω φάει πολύ χαστούκι στη ζωή μου, έζησα πολύ σκληρά πράγματα”

“Ισορρόπησαν με τα καλά που μου ήρθαν με μια ανάσα στη ζωή” εξομολογήθηκε η Νένα Μεντή.

H Νένα Μεντή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του αγαπημένου της συζύγου και την δική της στήριξη κάθε στιγμή καθώς και τις δυσκολίες που η ίδια αντιμετώπισε στη δική της ζωή.

Ειδικότερα, η Νένα Μεντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λόγω της οικογενειακής ιστορίας που είχαμε τους τελευταίους μήνες ζούσα στην Πάτρα. Ήταν εκεί ο άντρας μου, στο νοσοκομείο. Είμαι άνθρωπος των προτεραιοτήτων πάρα πολύ και πάντα η αγάπη είναι πρώτη. Μπορεί να μην είναι η οικογένεια και να ζητήσει την βοήθεια σου ένας άνθρωπος φίλος, που αγαπάς και θα τρέξεις. Που θα την ξαναβρεις την αγάπη; Πάει και τελείωσε, η αγάπη δίνει παράταση στη ζωή».

«Ο άντρας μου είναι γεμάτος από όλα τα πράγματα, τα αισθήματα που χρειάζονται για να ζήσει κάποιος άνθρωπος καλά. Είμαι και γω χορτάτη πάρα πολύ αλλά, ξέρεις κάτι που δεν λέω συχνά, έχω φάει και πολύ χαστούκι στη ζωή μου. Δεν είμαι ένας τυχερός άνθρωπος».

«Η τύχη είναι ότι βρέθηκαν μετά συγκυρίες ζωής με τον άντρα μου και το παιδί μου, αργότερα και με τη δουλειά μου, που ισορρόπησαν τα πολύ σκληρά πράγματα που έζησα με τα καλά που μου ήρθαν με μια ανάσα στη ζωή» πρόσθεσε, επίσης, η Νένα Μεντή στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Πηγή: zappit.gr

Related post