Μασούρας: «Ήταν σοκ, πρέπει να το ξεπεράσουμε»

 Μασούρας: «Ήταν σοκ, πρέπει να το ξεπεράσουμε»

Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο (03/12, 16:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) τόνισε πως πρέπει η ομάδα να ξεπεράσει το αποτέλεσμα στο Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός καλείτε να αφήσει πίσω του την ήττα από την Γερμανική ομάδα και να στρέψει το βλέμα του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αυτό τόνισε και σε δηλώσεις του ο Γιώργος Μασούρας, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα την βαριά ήττα από την Φράιμπουργκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κλίμα στην ομάδα: «Σαφώς και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι πολύ καλό φυσιολογικά μετά από μια τέτοια εμφάνιση γιατί δεν είναι μόνο το σκορ αλλά κυρίως η εμφάνιση που κάναμε. Αυτό μας στεναχωρεί περισσότερο, αυτό μας έχει πληγώσει τον εγωισμό, αλλά στον αθλητισμό υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι και να μην πετάξουμε στα σκουπίδια ότι έχουμε χτίσει μέχρι στιγμής γιατί ότι έχουμε χτίσει μέχρι στιγμής δεν είναι αμελητέο. Μέσα στο γήπεδο είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για την συζήτηση που είχαν οι παίκτες στα αποδυτήρια: «Μπορείς να μιλάς, αλλά το θέμα είναι τι κάνεις μέσα στο γήπεδο. Δεν θα πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Σίγουρα πάντα υπάρχει μια εσωστρέφεια και πρέπει να την ξεπεράσουμε. Μιλάμε καθημερινά στην ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Ήταν ένα σοκ αλλά όπως είπα πρέπει να το ξεπεράσουμε άμεσα γιατί έχουμε πολλούς και καλούς στόχους μπροστά μας».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Σαφώς και είναι καλό που έρχεται σύντομα ένα άλλο παιχνίδι. Είναι άσχημο να περιμένεις πολύ για να αποδείξεις πως είσαι πολύ καλή ομάδα και πως έχει πράγματα να δώσεις. Είναι σημαντικό πως έρχεται σύντομα ένα παιχνίδι για να έχουμε την ευκαιρία να θυμίσουμε σε όλους πως είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι το τέλος». //ΝΚ

Πηγή: ertsports.gr

Related post