Εγκαίνια με “άρωμα” ΠΑΟΚ για τη νέα κάθετη μονάδα Opel Γιαννίρης στη Θεσσαλονίκη

 Εγκαίνια με “άρωμα” ΠΑΟΚ για τη νέα κάθετη μονάδα Opel Γιαννίρης στη Θεσσαλονίκη

Επιπλέον, παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης, καθώς και πλήθος κόσμου από τον χώρο του αυτοκινήτου. Ιδιαίτερα σημαντική και ουσιαστική ήταν η παρουσία των στελεχών της Opel και του Ομίλου Συγγελίδη, καθώς και του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου, κ. Πέτρου Πιπερίδη. Επιπλέον, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σουαλιχό Μεϊτέ και Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα, ενώ έδωσαν δώρο δύο υπογεγραμμένες φανέλες της ομάδας στη νέα αντιπροσωπεία. Η συνεργασία μεταξύ της Γιαννίρης Α.Ε. και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε το 2008 και αναβιώνει τη φετινή σεζόν. Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών γιορτάστηκε μαζί με τα εγκαίνια της νέας αντιπροσωπείας της Opel από τη Γιαννίρης Α.Ε.

Η Opel Γιαννίρης Α.Ε. στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Μοναστηρίου 196 στη Θεσσαλονίκη. Ο εκθεσιακός χώρος εκφράζει στο έπακρο τη φιλοσοφία της Opel, προσφέροντας στον επισκέπτη ένα περιβάλλον μοντέρνο, δυναμικό, και τολμηρό. Άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό προσφέρει εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους υποψήφιους πελάτες.

Η Opel Γιαννίρης Α.Ε. διαθέτει εκθέματα που καλύπτουν όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Opel, καθώς και οχήματα Test Drive. Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο/φανοποιείο προσφέρονται υπηρεσίες aftersales, πάντοτε στα πρότυπα ποιότητας της Opel.

Πηγή: Sport24.gr

Related post