Κόνι Μεταξά: «Οι περισσότεροι με συμπαθούν, δεν ακούω αρνητικά σχόλια»

 Κόνι Μεταξά: «Οι περισσότεροι με συμπαθούν, δεν ακούω αρνητικά σχόλια»

«Τα περισσότερα κομπλιμέντα που ακούω είναι για το πρόσωπό μου», λέει η Κόνι Μεταξά. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έδωσε συνέντευξη η Κόνι Μεταξά. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, τη ζωή τους, τη Eurovision, αλλά και το θέμα της παρουσίασης.

«Οι περισσότεροι με συμπαθούν, δεν ακούω αρνητικά σχόλια. Δεν δέχομαι φλερτ στα social media, ούτε τώρα, ούτε πριν παντρευτώ. Τα περισσότερα κομπλιμέντα που ακούω είναι για το πρόσωπό μου. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας με τον Μάριο μετά το γάμο. Είμαι πιο ζηλιάρα από τον Μάριο, αλλά δεν ψάχνω το κινητό του. Φλερτάρουν τον Μάριο μπροστά μου. Ο Μάριος είναι ο άνθρωπός μου. Δεν θέλω ακόμα να μεγαλώσω την οικογένειά μου», είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

Η Κόνι Μεταξά είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα late night ή κάποιο talent show. Μου έκαναν προτάσεις να πάω σε παιχνίδια, αλλά δεν είμαι γι’ αυτά, δεν το έχω με τις ζούγκλες. Δεν είχα ποτέ πρόταση για τη Eurovision. Θα πήγαινα αν μου ταίριαζε και ήταν καλό το τραγούδι».

Πηγή: zappit.gr

Related post