Επαγγελματική εκτός έδρας νίκη για τη Λάτσιο, έπεσε από την κορυφή η Τορίνο

 Επαγγελματική εκτός έδρας νίκη για τη Λάτσιο, έπεσε από την κορυφή η Τορίνο

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα ο Γκεντουζί με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για το τρίποντο. Η Τορίνο προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση της και να καταφέρει να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, φτάνοντας μία “ανάσα” από το γκολ, αλλά η προσπάθεια του Ίλιτς στο 41΄ βρήκε πάνω στον εξαιρετικό Προβεντέλ.

Στο δεύτερο μέρος η Λάτσιο ανέβασε ακόμη περισσότερο… στροφές και εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων σημείωσε δεύτερο τέρμα με τον Ντιά στο 60΄. Η Τορίνο βγήκε μπροστά με στόχο να μπει ξανά στο παιχνίδι και μείωσε επτά λεπτά μετά με τον Άνταμς να πιάνει το συρτό σουτ, νικώντας τον Προβεντέλ για το 2-1. Στο 75΄ ο προπονητής των γηπεδούχων Πάολο Βανόλι είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών προς τον διαιτητή της αναμέτρησης. Στα εναπομείναντα λεπτά η Λάτσιο ήλεγξε με σχετική ευκολία το παιχνίδι και πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Νασλίν στο 89΄.

Η Τορίνο προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές της στα τελευταία λεπτά και στο 90’+3΄ ο Κόκο με εκπληκτικό γυριστό μείωσε σε 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Οι Ρωμαίοι κατάφεραν να πάρουν το σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο, ανεβαίνοντας στην 6η θέση της κατάταξης με 10 βαθμούς. Η Τορίνο έπεσε 4η στον βαθμολογικό πίνακα, από την κορυφή στην οποία βρισκόταν με 11 βαθμούς, στην πρώτη της φετινή ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Tο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Serie A:

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Μίλαν – Λέτσε 3-0

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Ουντινέζε – Ίντερ 2-3
Τζένοα – Γιουβέντους 0-3
Μπολόνια – Αταλάντα 1-1

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Τορίνο – Λάτσιο 2-3
16:00 Κόμο – Βερόνα
16:00 Ρόμα – Βενέτσια
19:00 Έμπολι – Φιορεντίνα
21:45 Νάπολι – Μόντσα

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

21:45 Πάρμα – Κάλιαρι

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A πατώντας ΕΔΩ.//Π.

Πηγή: ertsports.gr

Related post