Γιάννης Μπέζος: «Δεν τρελαίνομαι για την σάτιρα, συνήθως προτιμώ την καλή κωμωδία»

 Γιάννης Μπέζος: «Δεν τρελαίνομαι για την σάτιρα, συνήθως προτιμώ την καλή κωμωδία»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος, οποίος μίλησε για την πετυχημένη σειρά του MEGA «Famagusta» και για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί «Το σχολείο των γυναικών» του Μολιέρου.

«Τα έργα του Μολιέρου έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες συμπεριφορές κι όχι με συγκεκριμένα πρόσωπα. Δεν είναι δηλαδή ένας συγγραφέας – ποιητής που σατιρίζει. Είναι ένας άνθρωπος που καταδεικνύει κάτι, μία συμπεριφορά και γελάμε με τα χάλια μας, δεν γελάμε με τους ήρωες», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Για τη σάτιρα, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δεν τρελαίνομαι για την σάτιρα, συνήθως προτιμώ την καλή κωμωδία. Νομίζω δεν μπορεί να γίνει σάτιρα σε όλα. Πρώτα – πρώτα η σάτιρα είναι αμιγώς πολιτική. Αν δεν σατιρίζεις την πολιτική, δεν έχει νόημα, αλλά κι αυτό έχει ένα μέτρο και τρόπο για να γίνει».

Σχετικά με την κριτική που μπορεί να του ασκείται απάντησε ότι δεν την παρακολουθεί, «είναι μία γνώμη, δεν είναι δόγμα», διευκρίνισε ο ηθοποιός.

Σχετικά με την επιστροφή του «Famagusta» στο MEGA, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Πέρασα πολύ ωραία. Το Famagusta πραγματεύεται ένα θέμα πολύ σοβαρό που είναι εθνικό και πρέπει να το γνωρίζουμε όλοι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Related post