Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετείται για το βίντεο της Μαρινέλλας: “Μην είμαστε υποκριτές!”

 Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετείται για το βίντεο της Μαρινέλλας: “Μην είμαστε υποκριτές!”

Τη δική του άποψη όσον αφορά τη δημοσιοποίηση των βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας εξέφρασε δημόσια ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής “Το Πρωινό”.

“Έχω ακούσει διάφορα περί ανθρωποφαγίας, επιτρέψτε μου να τοποθετηθώ. Χθες στο Ηρώδειο οι 2.000 από τους 3.000 θεατές κατέγραφαν τη συναυλία, δεν κατέγραφαν για να πέσει η Μαρινέλλα. Κατέγραφαν μία ιστορική στιγμή της Μαρινέλλας, δεν ήξεραν ότι θα λιποθυμήσει η Μαρινέλλα, κατέγραψαν τη λιποθυμία. Είναι ανθρώπινο αυτό να σταλεί από κινητό σε κινητό, εμένα μου το έστειλαν επτά φορές, από όλες τις γωνίες” .

Και πρόσθεσε: “Είναι σαφώς ότι από τη στιγμή που το βίντεο πήγε σε δημοσιογράφους, ανέβηκε στα social media, το ανέβασαν ιδιώτες, έτσι ξεκίνησε! Μετά, τα site δεν μπορούν να κρύψουν αυτό που βλέπουν όλοι στο instagram, στο tiktok. Καλώς που η τηλεόραση δεν δείχνει καθόλου τη στιγμή της κατάρρευσης γιατί; Γιατί δεν έχει ρόλο.Όλοι το έχουμε δει, είναι μαγκιά να λέμε ότι δεν το έχουμε δει; Όλοι το είδαμε παιδιά! Για μένα είναι απόλυτα αντιληπτό ότι το βίντεο θα πήγαινε μέχρι τα site”.

Related post