Στους ομίλους του EuroCup η Βουλιαγμένη

Τα “μωρά” του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς τα κατάφεραν και έδωσαν στη Βουλιαγμένη το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών. Ο ΝΟΒ επικράτησε 15-8 της ιταλικής Τζένοβα Κουίντο στη Βαρκελώνη, στο τελευταίο παιχνίδι του για τον 3ο προκριματικό όμιλο, και εξασφάλισε την πρόκριση, παρότι παρατάχθηκε με εννέα παίκτες ηλικίας έως 20 ετών και χωρίς ένα από τα βασικά του στελέχη (τον τραυματία Αριστείδη Χαλυβόπουλο).

Η ομάδα του Λαιμού αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε να χάνει 3-0 μετά τα πρώτα πέντε λεπτά, αλλά ο Γιάννης Τόττης (η μοναδική φετινή μεταγραφή του ΝΟΒ) απάντησε με τρία διαδοχικά γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο και επανέφερε την… ηρεμία. Το παιχνίδι παρέμεινε ντέρμπι ως το ημίχρονο (6-6), όμως στη συνέχεια η Βουλιαγμένη, με πρωταγωνιστή τον Στάθη Καλογερόπουλο και εξαιρετικό κάτω από τα δοκάρια τον Μάνο Ανδρεάδη, ήταν η απόλυτη κυρίαρχος, ξέφυγε στο σκορ και “καθάρισε” τη νίκη. Μάλιστα, οι “μπέμπηδες” πήραν μία σημαντική διαφορά τερμάτων, που τους εξασφαλίζει την πρόκριση, ακόμη και στο ακραίο ενδεχόμενο απόλυτης τριπλής ισοβαθμίας στην κορυφή του ομίλου (θα προκύψει αν, στον αγώνα που ακολουθεί, η Σολάρις Σίμπενικ νικήσει την Μπαρτσελόνα με διαφορά δύο γκολ).

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-3, 6-1, 3-1

Η σύνθεση της Βουλιαγμένης: Ανδρεάδης, Θ. Καστρινάκης, Τόττης 5, Καλογερόπουλος 4, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς, Χατζής, Γούντχεντ, Ν. Καστρινάκης 1, Λεγάκης, Σπάχιτς 3, Γιαννάτος 1, Λεβαντής

Πηγή: ertsports.gr

Related post